Advocaat’tan hücum borusu

“Amacımız G.Saray ve Beşiktaş’a karşı fark yaratmak... Her zaman hücum oynattım... Grasshopper maçında da 4-3-3 oynayacağız”. "Benim olduğum yerde Fenerbahçe her zaman favoridir. Avrupa Ligi'nde mutlaka olmalıyız. Elimizde çok kaliteli bir kadro var..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2016 Güncelleme 18 Ağustos 2016, 00:00
Advocaat’tan hücum borusu

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi Playoff Turu ilk maçında bugün Grasshopper'ı konuk edecek olan Sarı-Lacviertli takımda yeni Teknik Direktör Dick Advoocat, resmi sözleşmeye imza attı. Hollandalı çalıştırıcı önce imza töreninde sonra da Grasshopper maçının basın toplantısında iddialı açıklamalar yaptı. Hücum futbolu oynayacaklarını söyleyen Advocaat "Fenerbahçe son yıllarda ligi ya birinci ya ikinci bitirmiş. Fenerbahçe'nin iyi bir kadrosu var, daha iyi bir takım haline gelebiliriz. Amacımız Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı fark yaratmak. Benim olduğum her yerde F.Bahçe favoridir. Yarın (bugün) da öyle olacak. Sevdiğim sistem 4-3-3 sistemi ancak bu biraz da oyunculara bağlı. Duruma göre 4-4-2 de yapabiliriz. Bizim için en önemli nokta maç içinde insiyatif alabilmemiz" dedi.

BELKİ BİR OYUNCU TRANSFERİ YAPABİLİRİZ
Elinde iyi bir kadro olduğunu söyleyen Advocaat, "İstanbul'a geleli daha 1.5 gün oldu. Yönetimle ve Hasan Çetinkaya ile her dakika görüşüyoruz. Belki bir transfer olabilir ama çok da transfere ihtiyacımızın olmadığını düşünüyorum" dedi. "Benim için en önemli maç ilk oynayacağım maçtır" diyen Hollandalı hoca, "Avrupa Ligi'ne kalmalıyız. Kalamazsak bunun mazereti olamaz" dedi.