Fener’e geri dön Aykut

Yıldırım, Kocaman’a asla kıramayacağı bir yakını aracılığıyla “Geri dön” mesajını yolladı. Fakat Kocaman “Çok isterim ama Konya’yı yarı yolda bırakamam” dedi... Aziz Yıldırım bugün Konya Başkanı Ahmet Şan ile görüşerek, Aykut Kocaman'ı bırakması için izin isteyecek. Fakat Yeşil-Beyazlılar bu konuda oldukça katı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2016 Güncelleme 14 Ağustos 2016, 00:00
Fener’e geri dön Aykut

İÇİNDEKİLER

Vitor Pereira defterini kapatan Fenerbahçe'de "Yeni hoca kim olacak?" sorusu yanıtını arıyor... 1 hafta içinde Manuel Pellegrini, Marcelo Bielsa ve Roberto Carlos ile temasta bulunan Sarı-Lacivertliler'de listenin ilk sırasına bir anda Aykut Kocaman yerleşti. Daha önce başarılı hocanın Fenerbahçe'ye dönmesine sıcak bakmayan Başkan Aziz Yıldırım'dan çok flaş bir hamle geldi. Yıldırım, Kocaman'a asla kıramayacağı bir yakını aracılığıya, "Fenerbahçe'ye geri dön" mesajını gönderdi. Aykut Kocaman'ın ise bu teklife, "Yeniden Fenerbahçe'de görev almayı çok isterim. Fakat sezonun başlamasına 1 hafta kaldı. Konyaspor'u bu şekilde yüz üstü bırakamam" yanıtını verdiği belirlendi.

KONYA İKNA OLMAZSA ROTA YABANCI!
Alınan bilgilere göre Aziz Yıldırım bugün Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ile bir araya gelerek Aykut Kocaman'ı bırakmasını isteyecek. Fakat Şan geçen gün yaptığı açıklamada, "Hocamızın 2 yıl daha sözleşmesi var. Bir yere gidemez" ifadesini kullanmıştı. Eğer Yıldırım, Ahmet Şan'ı ikna edemezse rota yeniden yabancı hocalara dönecek. Listedeki isimlerden birisi hemen takımın başına geçecem.