Çakır’a şok!

Cüneyt Çakır’ın babası Serdar Çakır Üst Klasman Gözlemci listesinden çıkarıldı. MİT’in TFF’ye “FETÖ” kapsamında bilgi verdiği iddia edildi... Çakır'ın 14 Temmuz'da "koordinatörlük" görevine de son verildiği belirlendi. Bu olaydan sonra Çakır'ın "Gözlemcilik de yapmıyorum" diye ayrıldığı iddia edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2016 Güncelleme 13 Ağustos 2016, 00:00
Çakır’a şok!

İÇİNDEKİLER

TFF'nin açıkladığı üst klasman gözlemci listesinde daha önce liglerde görev yapan onlarca gözlemci futboldaki FETÖ/PDY soruşturması kapsamında MİT'in olumsuz rapor vermesi nedeniyle alınmadı. Alınmayan isimlerden birisi ise dikkat çekiciydi. Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır da gözlemci listesinde yer almadı. İddialar birbirini kovalarken, MHK Serdar Çakır'ın sağlık nedenleri yüzünden mazeret bildirdiğini açıkladı.

KOORDİNATÖRLÜK GİDİNCE...
İddialara göre Serdar Çakır'ın 14 Temmuz'da "Profesyonel Hakemlik Planlama Koordinötürlüğü" görevine son verildi. Buna kızan Çakır'ın 15 Temmuz'da kalp rahatsızlığını öne sürdüğü ve "Artık gözlemcilik de yapmıyorum" diyerek TFF'ye sağlık raporu gönderdiği belirtildi. MHK Başkanı Yusuf Namoğlu da "Bize rapor gönderdi" dedi.

İLHAMİ KAPLAN TARTIŞMASI!
Öte yandan, Kuddusi Müftüoğlu'nun yerine MHK başkanlığa getirilen Yusuf Namoğlu'nun, yönetim kuruluna almak istediği eski hakem İlhami Kaplan'ın da son anda MİT'ten gelen olumsuz rapor nedeniyle yönetime alınmadığı öğrenildi. Ancak kurul belirlendikten sonra Namoğlu'nun Kaplan'ı aradığı ve "MİT'ten olumlu rapor geldi. Seni başka brimlerde görevlendireceğiz" dediği ifade edildi.