Artık beyaz bir sayfa açtım

Galatasaray’ın yeni transferi Cavanda, “Trabzon sayfası kapandı. Şimdi sadece Galatasaray’ı düşünüyorum. Bir dünya kulübüne geldim” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2016 Güncelleme 10 Ağustos 2016, 00:00
Artık beyaz bir sayfa açtım

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Trabzonspor'da kadro dışı kalan Luis Cavanda'yı 3 yıllığına resmen renklerine kattı. Sarı-Kırmızılı takıma transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ve bir o kadar da onur duyduğunu söyleyen Belçikalı sağ bek, "Galatasaray bir dünya kulubü. Galatasaray'a olumlu bir enerji taşıyacağıma inanıyorum. Başarılı olmak için takım arkadaşlarımla maksimum enerji sağlayacağım" dedi. Transferinde Jason Denayer'in çok etkili olduğunu da belirten Cavanda, "Bu süreçte bana en çok Jason Denayer yardımcı oldu. Beni ikna etti" ifadesini kullandı.

BONSERVİSİ 1.8 MİLYON EURO
Öte yandan Galatasaray Kulübü transferin ayrıntılarını KAP'a bildirdi. Sarı-Kırmızılılar, Cavanda'nın bonservisi için Trabzonspor'a 1.8 milyon Euro ödeyecek. Belçikalı yıldız üç yılda 2.6 milyon Euro garanti ücret alacak.

CAVANDA'NIN PAPYONU OLAY OLDU
Trabzonspor'da disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı kalan Luis Cavanda aykırı kişiliğini Galatasaray'daki ilk gününde de gösterdi. Belçikalı yıldızın imza töreninde taktığı papyon çok konuşuldu.

BAZI FUTBOLSEVERLER ÇOK BEĞENDİ
Papyonunu beyaz gömleğiyle tamamlayan Cavanda sosyal medyada günün konusu oldu. Bazı futbolseverler yıldız futbolcunun kıyafetini çok beğendi.