Leiva’da ‘eş’ krizi!

Galatasaray’la her konuda anlaşan Brezilyalı yıldız eşi Ariana Lima’nın Türkiye’ye gelmek istemediğini söyledi. Yönetim alternatiflere yöneldi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2016 Güncelleme 09 Ağustos 2016, 01:36
Leiva’da ‘eş’ krizi!

İÇİNDEKİLER

Uzun süredir Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Lucas Leiva'dan kötü haber geldi. Sarı-Kırmızılı yönetimle her konuda anlaşan Brezilyalı yıldız için geçtiğimiz gün İngiltere'den, "Jurgen Klopp göndermek istemiyor" haberleri gelmişti.

LİSTEDE İKİ İSİM VAR
Leiva ile Klopp arasında dün yapılacak görüşmenin sonucunu bekleyen Galatasaray yönetimi bu kez de eş kriziyle sarsıldı. Sarı- Kırmızılılar'a haber gönderen Sambacı, eşi Ariana Lima'nın Türkiye'de yaşamak istemediğini söyledi. Bu gelişme üzerine Leiva defteri büyük oranda kapandı. Alternatif isimlere yönelen Galatasaray'ın hedefinde Lassana Diarra ve Gökhan İnler'in bulunduğu ifade ediliyor.

BEŞİKTAŞ'A DA AYNISINI YAPMIŞTI
Lucas Leiva geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş ile görüşmüş ve her konuda anlaşılmıştı. Fakat Brezilyalı yıldız, İstanbul'a gelmesi beklenirken Liverpool'da kalmaya karar vermişti.

HEDEF 1 HAFTADA KRİZİ ÇÖZMEK
Beklenen yabancı transferini yine gerçekleştiremeyen Galatasaray yönetimi 1 hafta içinde hedefe ulaşmak istiyor... Sarı-Kırmızılılar, Riekerink'in ısrarla istediği ön libero takviyesi için çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.