Fener'e yine gol atmak isterim

G.Saray’la 3 yıllık sözleşme imzalayan gurbetçi futbolcu “F.Bahçe’ye Kadıköy’de gol attığımda hissettiğim fazla bir şey yoktu. İnşallah yine güzel bir gol atarım” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2016 Güncelleme 09 Ağustos 2016, 01:31
Fener’e yine gol atmak isterim

İÇİNDEKİLER

Galatasaray sezonun 4. transferini gerçekleştirdi... Sarı-Kırmızılılar; Serdar Aziz, Eren Derdiyok ve Emrah Başsan'ın ardından Tolga Ciğerci'yi de renklerine bağladı. Hertha Berlin'den alınan gurbetçi futbolcu, Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen törende 3 yıllık imzayı attı.

STİLİM MELO'DAN ÇOK FARKLI
Törende basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tolga Ciğerci, "Hedefim takıma yardım etmek. İnşallah iyi performans sergilerim. Felipe Melo ya da orada kim oynadıysa, benim stilim farklı. Kendi stilimi göstermek istiyorum. Fenerbahçe'ye Kadıköy'de gol attığımda hissettiğim fazla bir şey yoktu. Fenerbahçe'ye karşı oynarsam, inşallah yine güzel bir gol atarım. 27 numaralı forma ile oynayacağım" şeklinde konuştu.

FFP'YE BONSERVİSLER DAHİL DEĞİL
Galatasaray'da Almanya'da forma giymiş isimlerle konuşup konuşmadığı sorulan Tolga, "Böyle bir kontağım yok, hepsiyle burada tanışacağım" yanıtını verdi. Törende yer alan yönetici Levent Nazifoğlu ise UEFA Finansal Fair Play sınırını aştıkları yönündeki eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Aldığımız cezaya bonservis bedelleri dahil değil. Gazetelerde haberler çıkıyor, bu 65 milyon euroluk bütçenin içerisine bonservis bedellerini katmayın" ifadelerini kullandı.