Jun Suk Rio sonrası geliyor

Bordo-Mavililer, Porto’dan kiraladığı Hyun- Jun Suk’a Rio Olimpiyatları sonrası kavuşacak. Ersun Yanal, Suk’un takıma geç katılacak olmasına kızsa da izin vermek zorunda kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2016 Güncelleme 01 Ağustos 2016, 01:46
Jun Suk Rio sonrası geliyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Porto'da forma giyen 25 yaşındaki forvet oyuncusu Hyun-Jun Suk'ın kiralanması konusunda oyuncu ve kulübü ile görüş- melere başlandığını açıkladı. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den KAP'a gönderilen yazıda, "FC Porto'nun Profesyonel futbolcusu Hyun-Jun Suk'un, Kulübümüze geçici transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi. Porto'dan kiralanan Hyun Jun Suk'un Güney Kore Milli Takımı ile olimpiyatlara katılacak olması teknik direktör Ersun Yanal'ı kızdırdı. Güney Kore Milli Takımı yetkilileri tarafından aranıp özel izin istenen golcü oyuncu için tecrübeli hoca kızmasına rağmen gerekli izni verdi.

SATIN ALMA OPSİYONUNU PORTO REDDETTİ
Hyun Jun Suk, Rio'da düzenlenen yaz olimpiyatlarında takımı ile mücadele ettikten sonra Bordo-Mavili ekibe dahil olacak. Hyun Jun Suk'un transferi için Portekiz'in Ojogo gazetesi, Trabzonspor'un Güney Koreli forvet için Porto'ya 800 bin euro kiralama bedeli ödeyeceğini, maaşını da karşılayacağını yazdı. Satın alma opsiyonunu sözleşmeye ekleme talebini ise Portekiz ekibinin reddettiği belirtildi.