Kartal’dan Remy açıklaması

Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner Remy için Chelsea ile masaya oturacak. Bu oyuncu için 5 milyon Euro’yu gözden çıkaran Kartal işi bir an önce bitirmek istiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2016 Güncelleme 23 Temmuz 2016, 00:12
Kartal’dan Remy açıklaması

İÇİNDEKİLER

Mario Gomez'in ayrılmasından sonra transfer arayışlarını sürdüren Beşiktaş ilk hedef olarak Chelsea'nin Fransız golcüsü Loic Remy'yi listenin en başına aldı. Kasımpaşa'dan Eren Derdiyok için Kasımpaşa'ya resmi teklifte bulunan Siyah-Beyazlı yönetim bir yandan da Remy için Chelsea'nin kapısını bir kez daha çalmayı planlıyor. Geçen sezon Chelsea'de çok iyi bir sezon geçirmeyen golcü futbolcu 20 karşılaşmada fileleri ancak 3 kez havalandırmayı başarmıştı. Bu oyuncu için dizginleri eline alan Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'in İngiltere'ye giderek Chelsea ile masaya oturması bekleniyor. Gomez'den gelecek para nedeniyle Remy için Chelsea'ye 5 milyon Euro önerecek olan yönetim bu transferin bir an önce sonuçlanmasını hedefliyor.

YILLIK 3 MİLYON EURO TEKLİF EDİLECEK
Chelsea' de bu sezon kadroda düşünülmeyen yıldız oyuncu için 3.5 milyon Euro yıllık teklif etmeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi'nin Fransız oyuncudan bir an önce cevap beklediği öne sürüldü. Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'in 5 milyon Euro'luk bonservis bedelinin kabul edilmemesi durumunda bu oyuncu için kiralık formülünü de önereceği gelen bilgiler arasında. Chelsea Kulübü'nün Fransız yıldızı bonservisiyle vermeyi planlamasına rağmen Beşiktaş'la olan iyi ilişkiler nedeniyle kiralama formülüne sıcak bakabileceği belirtildi. Bu oyuncunun dışında Eren ve Wilfried defterinin de kapanmadığı gelen bilgiler arasında.