Bu hesabı ergenler mi yönetiyor?

Sinan’ın dün Yasin’le birlikte katıldığı basın toplantısında yaptığı “Robben’in en çok saçını beğeniyorum” esprisi 6.5 milyon takipçisi G.Saray hesabından paylaşılınca Twitter karıştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2016 Güncelleme 15 Temmuz 2016, 00:00
Bu hesabı ergenler mi yönetiyor?

İÇİNDEKİLER

Sinan Gümüş ve Yasin Öztekin dün basının karşısına çıktı. İki yıldız birçok konuda önemli açıklamalar yaparken, toplantıya bir espri damga vurdu. Sinan'ın, "Robben'i çok seviyorum" sözü sonrası Yasin "Nesini seviyorsun" diye karşılık verdi. Sinan'ın bu soruyu "Saçlarımı seviyorum" diyerek yanıtlaması kahkaha krizine neden oldu. Fakat yapılan bu esprinin 6.5 milyon takipçisi olan Galatasaray'ın resmi Twitter hesabından da paylaşılması ortalığı karıştırdı. Taraftarlar, paylaşıma tepki gösterirken, "Bu hesabı ergenler mi yönetiyor?" diyerek tepkisini dile getirdi. Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarlar ise hem mesaj hem de caps'lerle yaşananları ti'ye aldı.

YASİN: TÜM KUPALARA TALİBİZ
Öte yandan basın toplantısında iddialı konuşan Yasin Öztekin, "Hocamızla birlikte bütün takım iyi çalışıyoruz. Sezona da iyi başlamak istiyoruz. Buradaki oyuncuların hepsi oynamak istiyor. Her şeye hazırız. Tek amacımız kupalar kazanmak" ifadesini kullandı.