Veliefendi’de şıklık yarışı

Veliefendi Hipodromu, pazar günü 2. bir yarışa daha sahne oldu 9.0. Gazi Koşusu’nu Graystorm kazanırken, trilünlerdeki şıklık yarının bir değil birçok kazananı vardı. Güzel hava ile birlikte coşku da güölrmeye değerdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2016 Güncelleme 28 Haziran 2016, 00:00
Veliefendi’de şıklık yarışı

İÇİNDEKİLER

Veliefendi Hipodromu'nda Cumhuriyetimiz'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusu, önceki gün 90. kez koşuldu. İş ve sanat dünyası da bu önemli koşuyu takip etti. İş ve sanat dünyası şıklıklarıyla İngiliz kraliyet ailesini aratmadı.

IŞIN KARACA İLGİ ODAĞIYDI
Şıklık yarışı, pistteki müthiş yarış kadar üst düzeydeydi! At tutkusuyla bilinen sanatçı Işın Karaca, "Atım bu yarışlarda yok. Yetiştirici olarak bulunuyorum. Çok başarılı ciddi bir spor. 90. Gazi Koşusu bizim için bir o kadar da heyecanlı. Bir at sevdalısı olarak böylesine büyük bir heyecana orta olmadan edemezdim'' diye konuştu.

HER ZAMAN ORDAYDILAR!
Gazi Koşusu'na iki kızıyla gelen oyuncu Yasemin Yalçın da yıllara meydan okuyan güzelliyle göz doldurdu. Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz da arkadaşları eski bakan Cavit-Neşe Kavak çiftiyle Gazi Koşusu'nu izledi. Daha önceki yıllarda da Gazi Koşusu için Veliefendi Hipodromu'na gelen Berna Yılmaz eski hobisinden ve şıklığında yine taviz vermemişti. İş adamı Siret Derman da eski mankenlerden Galini Kara'yla birlikte katıldı.

HEYECANA HERKES KATILDI
Hipodroma gelen iş ve sanat dünyasının yarış anındaki heyecanı da görülmeye değerdi. Gazi Koşusu müthiş bir finale sahne olurken kazanan Graystorm olmuştu.


Işın Karaca ve kızı


Fazıl Say



Berna Yılmaz


Yasemin Yalçın ve kızları

Gözde SANCI