Nkoulou için son taarruz

Beşiktaş stoper arayışlarında yeniden Kamerunlu Nkoulou ile masaya oturacak. Yönetim daha önce de görüştüğü 26 yaşındaki oyuncunun menajeriyle bu hafta masaya oturacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2016 Güncelleme 24 Haziran 2016, 00:00
Nkoulou için son taarruz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş transferde listesindeki isimleri birer birer rakiplerine kaptırırken bu kez gözler stoper transferi için yeniden Nicolas Nkoulou'ya çevrildi... Serdar Aziz, Kamil Glik ve Bedimo'nun transferinde büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Siyah-Beyazlı yönetim rotayı geçen sezon Marsilya'da forma giyen Nikolas Nkoulou'ya çevirdi. Bu futbolcunun Fransız kulübüyle olan sözleşmesinin bitmesi ve bonservisinin elinde olması Beşiktaş'a çok cazip geliyor. Ancak Kamerunlu futbolcuyla daha önce masaya oturan Beşiktaş Yönetimi Nkoulou'nun 4 milyon Euro imza parası istemesi nedeniyle bu transferi gerçekleştirememişti. Stoper transferinde art arda olumsuz gelişmeler yaşanması üzerine Beşiktaş Yönetimi 26 yaşındaki futbolcuyu yeniden gündemine aldı. Siyah-Beyazlı yönetimin 4 milyon Euro'luk rakamı çok bulduğu ve 2 milyon Euro'ya indirmeye çalıştığı gelen bilgiler arasında.

BONSERVİS BEDELİNİN OLMAMASI TRANSFERİ CAZİP KILIYOR
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in bugüne kadar transferlerde geç kalınmasından huzursuzluk duyduğu ortaya çıktı. Eski öğrencisi Serdar Aziz'in Galatasaray'a kaptırılmasından rahatsızlık duyan tecrübeli hocanın bu nedenle Nikolas Nkoulou için acele edilmesini istediği öne sürüldü. Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcuyu istemesindeki en önemli nedeninin UEFA ile imzalanan mali disiplin anlaşması olduğu ortaya çıktı. Bu oyuncunun bonservis bedelinin olmaması nedeniyle Siyah-Beyazlı yönetim bu transferi bitirmek için harekete geçti.