Kartal'dan Nkoulou’ya 6 milyon euro

Beşiktaş bonservisi olmayan Kamerunlu stoperin menajeriyle masaya oturdu. Nkoulou’ya 2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme teklif edildi. Beşiktaş Nkoulou'da son dakika pürüzü yaşarsa Skrtel ve Serdar Aziz'e yönelecek. Forvet ve sağ bek için de alternatifler isimler belli oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2016 Güncelleme 02 Haziran 2016, 01:41
Kartal’dan Nkoulou’ya 6 milyon euro

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş yeni sezonda savunmayı güçlendirmek için girişimlerine hız verdi. Siyah-Beyazlı yönetim hedefindeki ilk isim olan Nicolas Nkoulou'yu bitirmek için yıldız oyuncunun menajeriyle pazarlığını sürdürüyor. Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları Marsilya ile mukavelesi sona eren Kamerunlu stoper ve menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Torunoğulları'nın Marsilya ile yeni sözleşme imzalamayan 26 yaşındaki futbolcuya 3 yıllık kontrat önerdiği öne sürüldü. Beşiktaş'a yeşil ışık yakan Kamerunlu star ise 4 milyon euro imza parası ve yıllık 2.5 milyon euro istedi. Yönetimin istenilen yıllık ücreti ve imza parasını yüksek bulduğu öne sürüldü.

HER MEVKİNİN ALTERNATİFLERİ BELLİ
Beşiktaş Nicolas N'Koulou'da son dakika pürüzü yaşarsa Martin Skrtel ve Serdar Aziz'e yönelecek. Yönetim sağ bek için Gökhan Gönül olmazsa M. City'li Kolarov ve Emanuel Mas'ı sıcak tutuyor. Kartal orta saha için Kasımpaşa ile mukavelesi biten Scarione ile büyük ölçüde anlaştı. Yönetim Gomez'in alternatifi olarak Falcao, Loic Remy ve Eto'o'yu transfer listesine ekledi.