İsterlerse beni assınlar!

Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek "İsterlerse bana müebbet versinler , isterlerse Taksim meydanında assınlar, Galatasaray değerlerinden ödün vermem" ifadelerini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2016 Güncelleme 11 Şubat 2016, 00:14
İsterlerse beni assınlar!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Kulübünün şubat ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı. G.Saray Başkanı Dursun Özbek'in konuşması toplantıya damga vurdu. 8-0 ve şike ifadeleriyle Fener ve Beşiktaş'a gönderme yaptığı gerekçesiyle PFDK'ya sevkedilen Özbek, TFF'yi sert bir dille eleştirdi: "TFF'nin mektubunda konuşma tapesi gönderilip, sportmenliğe aykırı ifade tarzı olduğu düşüncesiyle savunmam istenmiştir. Beş yüz yıllık bir kültürden gelen, 111 yıllık çınarın bir parçasıyım. Ben bugün temsil ettiğim Galatasaray başkanlık duruşunu her yerde sergilemek durumundayım. Yazdığım mektupta, bu görüşe katılmadığımı defalarca okumama rağmen sportmenliğe aykırı bir durum olmadığını ve savunma da yapmayacağımı ifade ettim. Buradan bir kez daha sesleniyorum. İsterlerse müebbet versinler, isterlerse Taksim Meydanı'ndan assınlar. Galatasaraylı duruşundan, G.Saray etik değerlerinden ödün vermem."

UEFA'YA HERŞEYİ ANLATACAĞIZ
Özbek UEFA ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bize Avrupa'dan men cezası vermek istiyorlar. UEFA, kuruşuna kadar doğru tutulmuş bir sistemimiz olduğunu söyleyip bize teşekkür etti. Maddi zararların sportif anlamda cezalandırılmasını doğru bulmuyorum. Bu ceza Galatasaray'a bir fayda getirmeyeceği gibi UEFA'ya da bir fayda getirmeyecektir. 23 Şubat'ta bir görüşme yapacağız, her şeyi anlatacağız."

ÜNLÜ AVUKAT DUPONT İLE GİDECEĞİZ
"Futbol dünyasının yakından tanıdığı avukat Jean Louis Dupont ile gideceğiz. Gidişimiz iyi gidiş değil. Bugüne kadar Galatasaray'ı yönetenlerin bazı şeyleri iyi yapmadığını, başaramadığını düşünüyorum. Basketbol şubesi, biz göreve gelmeden önce 14-15 milyon dolar bütçeyle mücadele ediyordu. Bu sezon basketbolda 6 milyon Euro'luk bir bütçeyle oynuyoruz. Seneye bunu 3 milyon Euro seviyesinde tutacağız."