Fırtına'ya gülmek haram!

Karadeniz takımı Akhisar önünde Douglao ile geriye düştü. Muhammet Demir'le ümitlenen Fırtına Rodallega'nın penaltı golüyle yıkıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2016 Güncelleme 08 Şubat 2016, 01:30
Fırtına’ya gülmek haram!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'a gülmek haram... Bordo-Mavililer kupada elendikleri Akhisar'a bu kez ligde 2-1 yenilerek arka arkaya 2. mağlubiyetini aldı. Manisa ekibi önünde etkisiz kalan Fırtına ligde de arka arkaya 2. kez kaybetti. 8. dakikada sol kanattan kullanılan kornerde Merter arka direkte topu kaleye gönderdi, Kale önünde boş pozisyonda bulunan Douglao son olarak topa dokundu ve bu golle Akhisar rakibi önünde 1-0 öne geçti. 14'te Trabzonspor skora denge getirdi. Sol kanattan gelen ortayı Douglas ceza sahası içinde indirdi. Pozisyonu iyi takip eden Muhammet topu ağlara göndererek skoru 1-1'e getirdi. 22'de Akhisar mutlak bir golden oldu. Sami'nin ortasında Rodallega'nın yaptığı kafa vuruşunda top direkten döndü. İlk devre1-1 sona erdi.

TRABZONSPOR MAÇI 10 KİŞİ TAMAMLADI
Maçın 59. dakikasında Trabzonspor mutlak bir golden oldu. Marin'in soldan ortasında Muhammet topuk vuruşu yaptı. Lukac parmaklarının ucuyla golü engelledi. 79'da Rodallega Douglas'ın hamlesi sonucu yerde kaldı. Kazanılan penaltıyı Rodallega gole çevirdi ve Akhisar 2-1 öne geçti. 87'de Douglas hakaret içeren bir söz söylediği gerekçesiyle direkt kırmızı kart gördü. Trabzonspor Akhisar'a 2-1 yenilerek Hami Mandıralı yönetiminde ligde 2. mağlubiyetini aldı.

TOPARLANMAMIZ GEREKİR
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı
, eksiklerine rağmen en iyi kadroları ile çıktıklarını söyledi. Mandıralı, "Maç içerisinde biz de pozisyonlar bulduk rakip de buldu. Sonuç olarak mağlup olduk, taraftarımızdan camiamızdan herkes üzgün. Umarım kısa sürede toparlanırız" diye konuştu.