Testlerin kralı Bosingwa

Geçtiğimiz sezon yaşadığı ağır sakatlığın ardından kendine çok iyi bakan ve 1 kilo dahi almayan Bosingwa, testlerde en iyi sonucu veren oyuncular arasında yer aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2016 Güncelleme 05 Şubat 2016, 01:17
Testlerin kralı Bosingwa

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un Portekizli futbolcusu Jose Bosingwa, yaşadğı ağır sakatlık ve yaşına rağmen bir süre kulüpsüz kaldığı dönemde dahi kilo almadı ve kendisini en üst düzeyde hazır tutmayı başardı. Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon 13 Mayıs'ta Bursaspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve sağ diz çapraz bağlarında kopma ve menisküs yırtığı meydana gelen Jose Bosingwa, sakatlığını tamamen atlattı.

HOCASINDAN ÖVGÜ VAR
Geçirdiği başarılı ameliyatın ardından hızlı bir iyileşme sürecine giren Bosingwa eski yönetim döneminde alacaklarının ödenmediği gerekçesi ile sözleymesini tek taraflı feshetmiş ancak mevcut yönetim kurulu tarafından tekrar takıma dahil edilmişti. Portekizli futbolcu yapılan tüm testlerde en iyi sonucu veren oyuncular arasında yer aldı. Teknik direktör Hami Mandıralı da 33 yaşındaki Bosnigwa hakkında yaptığı açıklamada, "O herkese profesyonelliğin yanı sıra karakteri ile örnek olması gereken bir isim. Ayrıca lider özelliklerini de ortaya koymaktan çekinmiyor" dedi.