Nani'ye çılgın teklif 20 milyon euro

Nani için Çin'den 18 milyon Euro verdiler. Dün 20'ye çıkardılar. Biraz daha beklersek 25'e çıkar. Nani'ye de yıllık 10 milyon Euro verdiler! 'Şampiyon yapmadan gitmem' dedi. Biz de saygı duyduk.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2016 Güncelleme 31 Ocak 2016, 03:13
Nani’ye çılgın teklif 20 milyon euro

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Olağan Divan Kurulu Toplantısı dün gerçekleştirildi. Divan Kurulu'nda Başkan Aziz Yıldırım bir konuşma yaptı. Ko- nuşması sırasında Sarı-Lacivertli ekibin Portekizli yıldızı Luis Nani'ye Çin'den gelen müthiş teklifi açıkladı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Luis Nani için Fenerbahçe'ye Çin'den 20 milyon Euro'luk teklif geldiğini ancak bu teklifi reddettiklerini açıklayan Aziz Yıldırım, "Luis Nani için, geçen sene 5.7 milyon dolar bonservis ödedik. Mahmut Beyi aradılar, Çin'den 18 milyon euro teklif verdiler. Dün akşam 20 milyon euroya çıktılar. Biraz daha beklesek 25 milyon euroya çıkacaklar. Çocuğa da 10 milyon euro verdiler. O da kalmak istedi. ''Şampiyon yapacağım sonra'' dedi. Biz de saygı duyduk." şeklinde konuştu. Yıldırım'ın Divan Kurulu'ndaki bu açıklamaları büyük bir ilgi ve hayretle dinlendi.

DAVA TAMAMLANINCA KONGRE KARARI ALACAĞIM...
Yıldırım'ın bu açıklamalarından Nani'nin bu sene takımda kalacağı ancak sezon sonunda 20 milyon Euro'dan yüksek bir fiyata satılma ihtimalinin olduğu fikri gündeme getirildi. Yıldırım konuşması sırasında "Mayıs ayında bırakmıyorum buradayım" demesine karşın sonrasında bu sözlerine açıklık getirdi. Yıldırım, "Ben daha önce ne söyledim. Dava bittiği andan itibaren kongre kararı alacağım. Dava ne zaman bitecek. Yargıtay'daki dava lehimize sonuçlandığı zaman. Bu mayıstan önce olursa mayıs ayına kongre koyarız. Lafım başka yönlenre çekilmesin" dedi.

SERDAR KESİMAL HAKKINDA OLAY AÇIKLAMA...
Yıldırım konuşması sırasında futbolcu Serdar Kesimal hakkında şok eden bir iddiada bulundu. Yıldırım, "Basının TFF'nin UEFA'nın sessiz kaldığı konular var. Haksız da olsalar sporcunun lehine karar veriyorlar. Bir oyuncu alıyorsunuz, 4 sene oynamıyor. Sonra gidiyor doktorlara rapor alıyor. Doktorları mahkemeye vereceğiz. Serdar Kesimal... Bu adam 4 senedir burada. Büyük paralar alıyor, bir taneniz yazıyor mu? Futbolun kuralları var. Antep'te Hasan Ali orta sahada bir hareket yaptı, hakem attı. Niye attı? Gol şansından dolayı attı" dedi.

SALİH'İ BİZE GÖNDERİN' DEDİM
Serıe A'da Roma takımında kiralık olarak oynayan Salih Uçan hakkında da açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Roma Salih'i başta bir takıma kiralamak istedi. Üstelik Roma'da zaten kiralık oynuyorken. Nisan ayına kadar da Roma'nın Salih için satın alma opsiyonunu kullanma hakkı var. Bunun üzerine biz de Salih'i bize gönderin dedik. Bu sözlerimizin ardından Salih'i tekrar takımda tutma kararı aldılar. Opsiyonlarını kullanıp kullanmayacaklarını göreceğiz" diye konuştu.