Lavezzi savaşı!

Sezon sonunda sözleşmesinin bitiyor olması Lavezzi'nin cazibesini arttırdı. Inter ve Liverpool'un hocaları da Arjantinli'yi istedi. F.Bahçe'nin Lavezzi'ye yüksek ücret dışında imza parası teklif edeceği için daha avantajlı olduğu, görüşmelerin ise devam ettiği belirtildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2016 Güncelleme 24 Ocak 2016, 01:13
Lavezzi savaşı!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yönetimi sezon sonunda PSG ile sözleşmesi bitecek olan Ezequiel Lavezzi için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Arjantinli star için yapılan ilk görüşme olumlu geçmişti. Taraflar 2. kez görüşecek. Terreneo'nun Lavezzi'nin menajerine ilk görüşmede "Lavezzi bizim yeni sezonda kadromuzda düşündüğümüz bir isim. Fenerbahçe tarihi bir kadro kurmak istiyor. Bunun için önemli isimleri alacağız. Teknik Direktör Pereira ve yönetim Lavezzi'yi listenin en başına aldı. Yeter ki Lavezzi F.Bahçe'de oynamak için istekli olsun" ifadelerini kullanmıştı! Ancak Lavezzi için başka kulüplerin de devrede olduğu gelen haberler arasında. Inter'in hocası Mancini ile Liverpool'un teknik patronu Klopp da bu futbolcuyu istiyor.

4 MİLYON EURO CİVARINDA İMZA PARASI OLABİLİR
Lavezzi'nin sezon sonunda PSG ile olan sözleşmesinin bitiyor oluşu dolayısıyla bonservis ücretinin bulunmaması Arjantinli futbolcunun cazibesini daha da artırıyor. Ancak Fenerbahçe'nin yüksek ücret dışında imza parası da teklif edecek olması şansını diğer kulüplere karşı yükseltiyor. F.Bahçe 4 milyon Euro civarında imza parası teklif edebilir.