Fenerbahce'de kader zirvesi

Forvet ve orta saha takviyesi için Fenerbahçe düğmeye basıyor. Başkan Aziz Yıldırım , yarın Terraneo ve Pereira ile bir araya gelecek. Forvet ve orta saha transferinde son kararlar ve öncelikler belirlenecek. Bu toplantının ardından Sportif direktör Terraneo resmi görüşmelere başlayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ocak 2016 Güncelleme 04 Ocak 2016, 00:00
Fenerbahce’de kader  zirvesi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de kritik toplantı yarın gerçekleştirilecek. Kulüp başkanı Aziz Yıldırım, Porto'da çalışmalar yapan teknik direktör Vitor Pereira ve dünya piyasasında araştırmalar yapan sportif direktör Guillano Terraneo biri araya gelecek ve transferler için kararlar verilecek. Öncelikle takıma forvet alınıp alınmaması masaya yatırılacak. Teknik direktör Pereira'nın takıma bir forvet alınmasını istediği ifade ediliyor. Eğer forvet transferi yapılmasına karar verilirse bu ismin kim olacağı da yine bu toplantıda belli olacak. Sarı-Lacivertli kulüpte başta Gabigol ve Radamel Falcao olmak üzere bircok isim gündemde bulunuyor. Valencia'da forma giyen Feghouli de önemli adaylardan bir tanesi durumunda.

MEIRELES'İN SAKATLIĞI TRANSFER GETİREBİLİR!
Orta sahaya takviye yapılıp yapılmayacağı da yine bu toplantıda karara bağlanacak. Dizinden ameliyat olan Raul Meireles'in yaklaşık 4 ay gibi bir süre sahalardan uzak kalacak olması teknik direktör Vitor Pereira'yı sıkıntıya sokuyor. Uzun lig maratonu ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki büyük hedef göz önüne alındığında bu bölgeye de transfer yapılması uzak bir ihtimal değil. Yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayacak olan Fenerbahçe'de teknik patron Vitor Pereira özellikle forvet bölgesinde sadece Fernandao ve Van Persie ile sıkıntı yaşayacağını 3. bir forvetin gerekli olduğunu vurgulayacağı belirtiliyor.