İlk budama Sabri'ye

"Takımı devre arasında budayacağım" diyen Mustafa Denizli, bunun ilk sinyalini dün Sabri Sarıoğlu ile verdi. Önce Tarık'ı Sabri'ye 11'de tercih eden Denizli, oyun içinde de Tarık'ı çıkarıp Rodriguez'i aldı. Semih'i de sağ beke çekti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2015 Güncelleme 21 Aralık 2015, 00:00
İlk budama Sabri’ye

İÇİNDEKİLER

Son dönemde Galatasaray taraftarlarının eleştirilerine hedef olan tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu, Akhisar Belediyespor önünde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde ilk kez yedek kaldı. Denizli'nin göreve gelmesinin ardından Kasımpaşa, Bursaspor ve Beşiktaş maçlarına ilk 11'de başlayan Sabri, Akhisar Belediyespor maçında ise sahadaki yerini Tarık Çamdal'a kaptırdı. Maç içinde teknik direktör Mustafa Denizli, 65. dakikada Tarık Çamdal'ı kenara alıp yerine Jose Rodriguez'i aldı. Sağ beke de stoper Semih'i çekti. Mustafa Denizli'nin sağ bek oyuncusu Sabri'yi oyuna almaması ve yerine Semih'i denemesi "Artık Galatasaray'da Sabri devri kapanıyor" yorumları yapıldı. Sosyal medyada da bu neşter büyük yankı uyandırdı.

DENİZLİ, YÖNETİME DE MESAJ YOLLADI
Denizli, ilk geldiği günde takımı budayacağının açık açık söylemişti. Budanan ilk kişinin Sabri olduğu ise dün gece Akhisar Belediye maçında belli oldu. Mustafa Denizli'nin dün akşam yönetime de bir mesajı vardı. astana ve Beşiktaş maçında sadece 2 oyuncu değişikliği yapan Denizli, dün de bu hakkını 2 kez kullandı. Denzili'nin bu hareketi yönetime "yedek kulübem zayıf. Takviye şart" mesajı olarak yorumlandı.

YILDIZLAR TRİBÜNDEN İZLEDİ
Sakat olan Burak Yılmaz ile sarı kart cezalısı Selçuk İnan takım arkadaşlarını Akhisar karşısında yalnız bırakmadı. İki yıldız oyuncu maçı tribünden
takip ederek takıma destek oldu.