Avrupa'nın Fener korkusu

Kadrosunda Nani ve Van Persie gibi yıldızları gören devlere Fenerbahçe korku salıyor. M.United, Liverpool gibi kulüpler Fenerbahçe ile eşleşmeyi erken final olarak görüyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Aralık 2015 Güncelleme 12 Aralık 2015, 00:11
Avrupa’nın Fener korkusu

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda oynadığı son maçta Celtic ile Ülker Stadyumu'nda 1-1 berabere kalarak adını son 32 takım arasına yazdıran Fenerbahçe, grup lideri olamadığı için seribaşı olan 16 takım arasında yer almadı. Bu durum seribaşı olan takımlar arasında ciddi bir sıkıntı meydana getirdi. Seribaşı olan takımların hiçbiri Fenerbahçe ile eşleşmek istemiyor. Avrupalı futbol otoritelerine göre Fenerbahçe'nin kadrosu Şampiyonlar Ligi'nde yer alan birçok takımdan bile daha güçlü.

FENER KUPANIN FAVORİLERİNDEN
İngiliz basını Manchester United, Liverpool ve Totenham'ın kura çekiminde tercih etmeyeceği ilk takımın Fenerbahçe olduğunu, kadrosunda Robin Van Persie ve Luis Nani gibi yıldızların yer aldığı Fenerbahçe'nin kupanın favori takımları arasında yer aldığını ifade etti. Fenerbahçe'nin güçlü olan kadrosuna takviye peşinde olması da seribaşı olan takımları daha da endişelendiriyor!

KURA ÇEKİMİ PAZARTESİ GÜNÜ
UEFA Avrupa Ligi
'nde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri ise pazartesi günü Nyon'da gerçekleştirilecek kura sonucunda belli olacak. Her iki temsilcimiz de seribaşı değil ve aynı torbadalar. Fenerbahçe seribaşı olan takımlardan Molde ile aynı grupta olduğu için eşleşemeyecek. Seribaşı olan takımlar ise şunlar: Porto, Olympiakos, Manchester United, Leverkusen, Molde, Liverpool, Krasnodar, Napoli, Rapid Wien, Braga, Lazio, Tottenham, Athletic Bilbao, Lokomotiv Moskova, Basel, Schalke 04.