Antalya'da mutlu DubuisSon

Turkish Airlines Open'da Victor Dubuisson ikinci kez şampiyon lodu... Dubuisson final raundunu 66, turnuvayı 266 vuruşla zirvede tamamladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Kasım 2015 Güncelleme 02 Kasım 2015, 02:47
Antalya’da mutlu DubuisSon

İÇİNDEKİLER

Avrupa Turu Final Serisi kapsamında düzenlenen Turkish Airlines Open'da Victor Dubuisson ikinci kez şampiyon oldu. 7 milyon dolar toplam ödüllü turnuvanın son raundunda inişli çıkışlı bir grafik çizen genç oyuncu son iki çukurda yaptığı iki birdie ile rakiplerini geride bıraktı. Final raundunu 66, turnuvayı 266 vuruşla tamamlayan Dubuisson, Avrupa Turu'ndaki ikinci zaferini de Antalya'da yaşadı. Montgomerie Maxx Royal sahasında düzenlenen turnuvanın final raundu beklendiği gibi büyük çekişmeye sahne oldu. Güney Afrikalı Jaco Van Zyl toplamda 267 vuruşla ikinci olurken, Kiradech Aphibarnrat bir vuruş gerisinde üçüncü oldu. Turnuvanın son gününe şampiyonluk hedefiyle çıkan yıldız oyuncu Rory McIlroy son günü 71 ile bitirebildi ve Peter Uihlein ile birlikte toplamda 272 vuruşla altıncılığı paylaştı. Şampiyonluk sonrası 18. çukurda antrenörüne arılarak uzun sure ağlayan Victor Dubuisson, Montgomerie Maxx Royal Sahası'nın kendisine uğurlu geldiğini söyledi.

ESKİ BAKAN ÇAVUŞOĞLU DA KATILDI
Törene Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Muammer Türker, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldı.