Feghouli veda etti geliyor

Feghouli, İspanyol kulübü ile dün bir kez daha görüştü. Anlaşma sağlanamayınca kulübünden F.Bahçe'ye gitmek için izin istedi... "Anlaşamazsak Fener'e gitmene izin veririz" diyen Valencia, Feghouli ile vedalaştı. Terraneo, yarın İspanya'da imzaları atacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2015 Güncelleme 27 Ağustos 2015, 02:29
Feghouli veda etti geliyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Feghouli'yi beklemeye başladı. Sarı-Lacivertliler uzun süredir peşinden koştuğu Cezayirli oyuncunun transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Feghouli Monaco ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçının ardından dün kulübü Valencia ile bir görüşme yaptı. Sözleşmesinin uzatılması konusunda kendisine yapılan teklifi beğenmeyen Cezayirli oyuncu "Fenerbahçe bana yıllık 3.8 milyon Euro ücret vermeye hazır. Geleceğimi düşünmek zorundayım. Sizin verdiğiniz ücret 2.2 milyon Euro. Bana kolaylık sağlamanızı bekliyorum" diyerek İspanyol kulübünden izin istedi. Daha önce, "Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırsak, Feghouli'nin gitmesine izin veririz" açıklaması yapan Valencia'nın Cezayirli oyuncuya izin verdiği belirlendi. Feghouli'nin İspanyol kulübü yöneticileri ile bu sabah son bir görüşme yapıp işi resmi olarak da sonuçlandırması bekleniyor.

VALENCİA'YA 8, FEGHOULİ'YE YILLIK 3.8 MİLYON EURO
Sportif Direktör Terraneo'nun da yarın İspanya'ya giderek Valencia kulübü ile bir görüyşme yapması bekleniyor. Daha önce yapılan görüşmelerde Terraneo, İspanyol kulübü ile 8 milyon Euro bonservis ücreti konusunda el sıkışmıştı. Eğer anlaşma resmiyet kazanırsa Fenerbahçe, Fehouli ile de yıllık 3.8 milyon Euro'dan 4 yıllık anlaşma yapacak. Fenerbahçe'nin yarın İspanya'da yapacağı görüşmeden sonra transferin KAP'a bildirilmesi ve Feghouli'nin de İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

TUR ATLADI İZİNİ KOPARDI
Valencia'nın Monaco'yu 2-1 yenerek Devler Ligi'ne kalmasının ardından gözler Feghouli'ye çevrildi. "Gruplara kalalım, Feghouli'ye izin veririz" diyen Valencia dün o izni verdi.