Fener'in bombası John Terry

İngiliz Daily Mail Gazetesi, Fenerbahçe'nin Chelsea'nin 34 yaşındaki kaptanı John Terry alacağını iddia etti. Zouma için yapılan görüşme sırasında Terry'nin isminin gündeme geldiği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2015 Güncelleme 20 Ağustos 2015, 09:10
Fener’in bombası John Terry

İÇİNDEKİLER

Van Persie, Nani ve Kjaer gibi dünya yıldızlarını transfer eden Fenerbahçe'nin Chelsea'nin kaptano John Terry'i de renklerine katacağı iddia edildi. İngiliz Daily Mail'in haberine göre, Fenerbahçe önümüzdeki sezon sonunda bonservisini eline alacak olan 34 yaşındaki futbolcuya yıllık 3,5 milyon euroluk bir sözleşme önerdi. Bruno Alves ile yollarını ayıracağı tahmin edilen Sarı-Lacivertliler'in, en ciddi aday olarak Terry'yi gördüğü kaydedildi. İşin aslı ise dün ortaya çıktı. Takvim, Fenerbahçe'nin Kurt Zouma transferi için Chelsea ile görüşme yaptığını yazmıştı. Bu görüşme sırasında John Terry isminin gündeme geldiği ortaya çıktı. Terry ismi Sarı-Lacivertli yönetimi de heyecanladırırken, Fenerbahçe'nin bugün oynanacak UEFA Kupası maçından sonra İngiliz kulübüyle yeni bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Fenerbahçe'nin Terry için sembolik bir bonservis ödeyeceği iddia edildi.
TERRY, CHELSEA'NİN EFSANE İSİMLERİNDEN BİRİ
Chelsea'de daha önce uzun süre kulübe hizmet eden Didier Drogba, Frank Lampard ve Petr Cech gibi isimlerle yolların ayrıldığı ve İngiliz oyuncunun ayrılığının da bu nedenle sürpriz olmayacağı vurgulandı. Tecrübeli futbolcunun ise daha önce Galatasaray ile de görüşmelerde bulunduğu ve Türkiye'ye gitme yönünde henüz kararını vermediği ifade edildi. Chelsea'de kariyeri boyunca 641 maça çıkan deneyimli stoper, 62 gol ve 28 asistlik bir performans sergiledi.