Sezona Süper Kupa'yla başlamak istiyoruz

Podolski, "Önemli bir rakibi yendik ama asıl hedefimiz Süper Kpua. Türkiye'nin en iyi takımıyız ve Bursa'yı yenip kupayı alarak sezona kupayla başlayacağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2015 Güncelleme 04 Ağustos 2015, 00:45
Sezona Süper Kupa’yla başlamak istiyoruz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'a çabuk uyum sağlayan Lukas Podolski, Inter ve Bursaspor maçları hakkında konuştu. "Bursa ile oynayacağımız Süper Kupa, İnter maçından daha önemli" diyerek sözlerine başlayan Podolski, "Kazandık ama haftaya kaybedersek bunun bir anlamı olmaz" ifadesini kullandı.

TÜRKİYE'NİN EN İYİSİYİZ
Alman
golcü, Inter maçını hakkında "Sonuçta hazırlık maçı oynadık, elbette bir lig ya da Şampiyonlar Ligi maçı değil ama kendimize güvenimiz yerine geldi. Önemli bir rakibi yendik. Kadromuz yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Güçlü bir takım olduğumuzu herkese gösterdik. Mutluyuz" dedi. Taraftarın transfer istediğini duyduğunu söyleyen Alman Yıldız, "Transfer teknik kadronun bileceği iş. Biz takım olarak iyiye gidiyoruz ve Süper Kupa maçına kadar hazır olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Benim için de çok yorum yapılıyor. Herkes şunu bilsin ki G.Saray'ın başarısı için elimden geleni yapacağım. Türkiye'nin en iyi takımıyız ve bunu Bursa maçında göstererek sezona kupayla başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.