Mitroglou sürprizi

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon kadrosuna katmak için çok uğratşığı Yunan golcü Mitroglou, Trabzon'a haber gönderdi: "Geçen sezno transfer gerçekleşmedi. Benimle hala ilgileniyorsanız gelmeye hazırım"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2015 Güncelleme 28 Temmuz 2015, 01:04
Mitroglou sürprizi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken geçtiğimiz sezon ismi sıkça anılmasına rağmen transferi gerçekleşmeyen Yunan golcü Kostas Mitroglou, yeniden gündeme geldi... Geçtiğimiz sezon Olympiakos'ta kiralık olarak forma giyen Mitroglou'nun, bonservisinin bulunduğu Fulham ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak İngiltere'ye dönmek istemeyen Mitroglou'nun menajeri aracılığıyla Trabzonsporlu idarecilere ulaşarak, "Benimle ilgileniyorsanız gelmek istiyorum. Geçtiğimiz sezon bu transfer gerçekleşmediği için üzgünüm ancak bu sezon gelmek istiyorum" dediği öğrenildi. Yunan golcüden gelen bu teklif karşısında şaşıran Bordo- Mavili kulüp, maddi konularda da görüşme yaptı. Geçtiğimiz sezon 3.5 milyon Euro'ya Olympiakos'a kiralanan Mitroglou'nun bonservis bedelini öğrenmek için Fulham'a bir teklif sunmaya hazırlanan Trabzonspor, Yunan golcüye ise yıllık 1 milyon 750 bin Euro teklif etmeye hazırlanıyor.

GÜRCÜ KALECİ LORIA İÇİN GERİ SAYIM SÜRÜYOR
Teknik direktör Şota'nın de Mitroglou ismine sıcak baktığı ancak oyuncunun maliyetinin yüksek çıkması durumunda bu transferin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğu öğrenildi. Bu arada Trabzonspor'un her konuda anlaşmaya vardığı Gürcü kaleci Giorgi Loria'nın transferi için geri sayım sürüyor. Oyuncunun ayrılma yönündeki ısrarlı baskıları sonucu Yunan kulübü Olympiakos'un geri adım attığı ve Trabzonsporlu yöneticilere, "Transfer için görüşmeye hazırız" mesajı yolladığı belirtildi. Trabzonspor'un uygun bir bonservis bedeli ödeyerek Loria'yı bu hafta içerisinde renklerine bağlaması bekleniyor.

Yunus Emre Sel