Adnan Januzaj sürprizi

Ada basınının iddiasına göre Manchester United yönetimi ile çok iyi ilişkiler kuran Giuliano Terraneo bu kez de Adnan Januzaj'ı resmen istedi. İngiliz devine satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldığı belirtildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2015 Güncelleme 22 Temmuz 2015, 01:36
Adnan Januzaj sürprizi

İÇİNDEKİLER

TEKNİK direktör Vitor Pereira'nın raporu sonrasında hücumun sol kanadına takviye yapmak için gizlice çalışmalar yapan Fenerbahçe yönetiminden sürpriz bir hamle geldi... Sarı-Lacivertliler, Robin Van Persie ve Luis Nani'nin ardından Manchester United'ın bir başka yıldızına daha kanca attı. Kanarya'nın hedefindeki isim Adnan Januzaj.

TERRANEO YİNE GÖREVDE!
İngiliz basınının iddiasına göre Van Persie ve Nani'nin transferleri sırasında Manchester United yönetimi ile çok iyi ilişkiler kuran Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo bu kez de genç yıldız için Ada kulübünün kapısını çaldı. İngiliz basını, Terraneo'nun Manchester United'a satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralama teklif yaptığını belirtti.

KOSOVA DOĞUMLU, DEDESİ TÜRK
İngiliz kulübünün, geçen sezon Van Gaal yönetiminde fazla forma şansı bulamayan Januzaj'ı kiralama sıcak baktığı, son kararı ise genç futbolcunun vereceği belirtildi. Manchester United alt yapısından yetişen Kosova doğumlu Januzaj'ın dedesi ise Türk... 2013-2014 sezonun gösterdiği performansla bir anda adından söz ettiren Adnan Januzaj'ın Türk Milli Takımı'nda oynaması için teklif yapılmış fakat o tercihini Belçika'dan yana kullanmıştı.

18 MAÇTA GOLÜ VE ASİSTİ YOK
Orta alanın her iki kanadında da görev yapabilen yıldız futbolcu, geçen sezon Premier Lig'de 18 maça çıkmasına rağmen takımına gol ve asist katkısı yapamadı. Januzaj rezerv ligde ise 8 maçta 5 gol ve 4 asistlik performans sergileyerek yeteneğini gösterdi.