Van Persie bereketi

Dünya yıldızlarının Sarı- Lacivertliler'e gelmesiyle F.Bahçe, kombine satışında şimdiden 30 bin rakamına ulaştı. 35 bin hedefleyen F.Bahçe'nin kombine satışında 45 bine ulaşacağı belirtildi. Bu durumda F.Bahçe'nin kasasına 35-40 milyon Euro para girecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2015 Güncelleme 16 Temmuz 2015, 00:00
Van Persie bereketi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin çılgın transferlerinden sonra herkes "Gömü mü buldular" demişti... Ancak Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin gelen ve giden oyuncuların maliyetleri arasında bonservis bedelleri dahil 20 milyon Euro fark olduğunu açıklamıştı. Başkan Fenerbahçe'nin 35 bin kombine satışı hedeflediğini belirtmiş ve "Eğer bu satış hedefimizi tutturursak zaten bu 20 milyon Euro'luk maliyeti çıkarır kara bile geçeriz" demişti. Fenerbahçe taraftarları yıldız transferlerden sonra adeta kombine kart satışına hücum etti. Şimdiden 30 bine yakın kombine satışı gerçekleştiği ve kombine satışının yönetimin hedeflerinden çok daha fazla olacağı ve 45 bin rakamına ulaşabileceği ifade edildi. Böyle bir durumda Fenerbahçe'nin kasasına 35-40 milyon Euro gibi çılgın bir gelir girmesi bekleniyor. Bu gelire loca satışları ise dahil değil.

FORMA REKLAMI VE STAT İSİM HAKKI DA CABASI!
Fenerbahçe Yönetimi'nin müthiş bir strateji izlediği ve yıldız transferlerin gerçekleşmesinin ardından kombine patlamasının da bunun bir yansıması olduğu belirtildi. F.Bahçe'nin forma reklamı, stat isim hakkı gibi pazarlama kalemlerinden de çılgın bir gelir elde etmesi bekleniyor. Stat isim hakkından 100 milyon dolar, forma reklamından da yıllık 7.5-8 milyon Euro gelir gelmesi hedefleniyor. F.Bahçe'nin forma reklamı için dünya çapında çeşitli firmalarla temasta olduğu belirlendi.

KAPANIN ELİNDE KALIYOR
Fenerbahçe'nin kombine kart satışına çok büyük bir ilgi var. Stat önünde uzun kuyruklar olurken, kombineler adeta kapanın elinde kalıyor. Sarı-Lacivertli yöneticiler, "Bizim beklediğimizden daha büyük bir ilgi var. Kombine almayan pişman olur" dedi.