Joel Campbell harekatı

Kartal geçen sezonu Villarreal'de kiralık geçiren Campbell için İngiliz kulübüyle masaya oturdu. Yönetim Kosta Rika' lı yıldız oyuncu için en son 3 milyon pound ücret teklif

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Temmuz 2015 Güncelleme 09 Temmuz 2015, 00:40
Joel Campbell harekatı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş forvet arayışlarında rotayı Arsenal'de forma giyen Kosta Rikalı golcü Joel Campbell'e çevirdi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in önceki gün çok iyi bir golcü almak için çaba gösterdiklerini açıklamasının ardından hedeflenen golcünün Campbell olduğu ortaya çıktı. Geçen sezonu İspanyol ekiplerinden Villarreal'de kiralık olarak geçiren yıldız futbolcunun Arsenal'de forma giyme şansının az olduğu gelen bilgiler arasında. Bu nedenle Kosta Rikalı oyuncunun Beşiktaş'ın yaptığı teklife olumlu cevap verdiği ortaya çıktı. Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları'nın bu transferi bizzat yürüttüğü ve Arsenal'e bonservis bedeli olarak 3 milyon pound önerdiği belirlendi. İngiliz kulübünün 3.5 milyon pound istediği ancak iki tarafın orta noktada buluşmasına kesin gözüyle bakıldığı öne sürüldü. Bu oyuncuyu Şenol Güneş'in de çok istediği belirtildi.

VILLARREAL'DE BEKLENEN PATLAMAYI YAPAMADI
GEÇEN sezon Villarreal'de bekleneni veremeyen Kosta Rikalı futbolcunun oynadığı 22 maçın 18'inde ilk 11'de sahaya çıktığı belirlendi. 18 maçta sadece 1 kez gol atan yıldız oyuncunun Arsenal'le 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Kendini göstermek ve kanıtlamak için Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakan Campbell'in en kötü olasılıkla kiralanması bekleniyor. Bu transferde birkaç gün içinde çok önemli gelişmelerin yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor.