Podolski imzaya geldi!

Yıllık 3.5 milyon Euro'ya Galatasaray'a 'evet' diyen Lukas Podolski tatil için Antalya'ya geldi. Eğer Sarı-Kırmızılılar Arsenal'le aradaki pürüzleri giderirse Alman yıldız hemen İstanbul'a geçecek ve 4 yıllık sözleşmeyi imzalayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2015 Güncelleme 30 Haziran 2015, 00:54
Podolski imzaya geldi!

İÇİNDEKİLER

Cimbom' da Lukas Podolski heyecanı yaşanıyor... Galatasaray'ın transferdeki 1 numaralı hedefi olan Alman futbolcu ailesiyle birlikte Antalya'ya geldi. Sarı-Kırmızılı yönetimin yıllık 3.5 milyon Euro'luk teklifini kabul eden Podolski'nin bu hareketi taraftarlar arasında çok büyük bir heyecan yarattı. Ailesiyle tatil yapan yıldız futbolcunun Galatasaray'dan haber beklediği belirtiliyor. Arsenal ile görüşmelerini sürdüren Sarı-Kırmızılılar eğer pürüzleri giderirse, Podolski de hemen İstanbul'a geçecek ve 4 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak. İngiltere'den gelen bilgilere göre Galatasaray ve Arsenal arasındaki pazarlıklar sona yaklaşmış durumda. Sarı-Kırmızılılar'ın Arsenal menajeri Arsene Wenger ile görüştüğü ve transferde kolaylık istediği belirtildi. Galatasaray'ın son olarak 4 milyon Euro teklif ettiği, arada 1 milyon Euro'luk fark kaldığı da gelen bilgiler arasında.

CİMBOM, GARAY İÇİN DE PAZARLIKTA
Öte yandan Sarı-Kırmızılı yönetimin stoper arayışları da sürüyor... Zenit formasını giyen Ezequiel Garay şu anda Galatasaray'ın 1 numaralı gözdesi konumunda... Arjantinli futbolcuya 2.7 milyon Euro teklif eden yönetim, Rus kulübüyle pazarlıklarını da sürdürüyor. Garay'ın Galatasaray'a gelmeyi çok istediği belirtiliyor.