Nani&Ospina haftası

Daha önce anlaşma sağladığı Şener ve Fernandao'ya geçen hafta imza attıran Fenerbahçe, bu hafta da Portekizli yıldız Nani ile Kolombiyalı Ospina'yı kadrosuna katacak. Fener taraftarı sabırla bu transferleri bekliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2015 Güncelleme 29 Haziran 2015, 10:00
Nani&Ospina haftası

İÇİNDEKİLER

Şampiyonluk ünvanını Galatasaray'ın elinden almayı hedefleyen ve aynı zamanda kadro yapılanmasına giderek takımı gençleştirmeye çalışan Fenerbahçe, rüya takıma adım adım yaklaşıyor. Transferde ilk hedef olan Simon Kjaer'e imza attırdıktan sonra haftalar öncezinden anlaşma sağlanan Şener ve Fernandao'ya geçtiğimiz hafta içinde imza attıran Sarı-Lacivertli kulüpe bu haftanın hedefi Portekizli kanat oyuncusu Nani ile Kolombiyalı file bekçisi Ospina'yı renklere bağlamak. Nani konusunda İngiliz kulübü Manchester United ile anlaşma sağlandığı belirtiliyor. Nani ile de anlaşma sağlandığı ve bonuslarda küçük pürüzlerin kaldığı ifade ediliyor. Portekizli ylıldızın tranfseriyle Fenerbahçe'nin sağ kanadı çok güçlenecek.

OSPINA'NIN BONSERVİSİ 5-6 MİLYON EURO!
Copa Amerika'da Kolombiya Milli Takımı'nın kalesini koruyan ve son derece başarılı ber performans gösteren Ospina'nın imzası da bu hafta içinde bekleniyor. Kulübü Arsenal'in Chelsea'den Peter Cech ile anlaşmasının ardından Ospina'ya Kadıköy'ün yolu gözükmüş durumda! Ospina için Arsenal'e 5 ile 6 milyon Euro arasında bir bonservis ücretinin verileceği de gelen haberler arasında.