Aslan, Van Persie'nin peşini bıraktı

Gazeteler ve internet siteleri, Galatasaray'ın yüksek maliyet nedeniyle Van Persie transferinden vazgeçtiğini ve Hollandalı yıldızın Manchester United'da kalacağını yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2015 Güncelleme 19 Haziran 2015, 00:10
Aslan, Van Persie’nin peşini bıraktı

İÇİNDEKİLER

Pierre GignacTigres'e kaptıran Galatasaray'a bir kötü haber daha geldi... Sarı-Kırmızılı yönetimin çok ciddi bir şekilde ilgilendiği Robin Van Persie'nin Manchester United'ta kalacağı duyuruldu.

İKNA OLMADI

İngiliz basını, Galatasaray'ın yüksek maliyet nedeniyle görüşmeleri askıya aldığını, Van Persie'nin de gelen birçok teklife rağmen Manchester United formasını giymeye devam edeceğini yazdı. Sarı-Kırmızılı yönetimin transfer için çok ısrarcı olduğunu ve önemli paraları gözden çıkardığını belirten gazete ve internet siteleri, buna rağmen Hollandalı futbolcunun ikna olmadığını ifade etti.

VAN GAAL: AYRILIK YOK

Öte yandan Van Persie ile ilgili açıklamalar yapan Manchester United menajeri Louis van Gaal, "Takımımızın önemli bir parçası. Bir ayrılık kararı söz konusu değil. Yeni sezonda da bizimle birlikte olacak" ifadesini kullandı.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNİ DE REDDETMİŞTİ

Robin Van Persie'nin ismi bir süre önce de Fenerbahçe ile anılmıştı. Fakat Hollandalı forvet yapılan görüşmelerin ardından Sarı-Lacivertli kulübün teklifini geri çevirmişti.