Ve Kjaer İstanbul'da

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Danimarkalı stoper Kjaer dün eşiyle birlikte İstanbul'a geldi. 26 yaşındaki futbolcu kulüp yetkilileriyle bir araya gelip detayları konuştu. Bugün 4 yıllık imza atılması bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2015 Güncelleme 15 Haziran 2015, 00:10
Ve Kjaer İstanbul’da

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Fransa'nın Lille takımında forma giyen 26 yaşındaki Danimarkalı stoper Simon Kjaer'i dün İstanbul'a getirdi. Aykut Kocaman'ın teknik direktörlük yaptığı dönemde de Sarı-Lacivertli ekibin gündemine gelen Kjaer dün İstanbul'a geldikten sonra kulüp yetkilileriyle transferindeki detayları masaya yatırdı. Kulübü Lille ile anlaşma sağlandığı Kjaer'in de bugün ya da yarın Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi. Fenerbahçe'nin anlaştığı ancak henüz imza attırmadığı iddia edilen Simon Kjaer, 2013-15 yılları arası Lille ile 60 resmi maça çıktı. Bu maçlarda bir gol atabilen deneyimli futbolcu, Danimarka Milli Takımı ile de 2009'dan bu yana 49 karşılaşmada boy gösterdi.

PEREIRA'NIN SCOUT EKİBİ TARAFINDAN TAKİP EDİLDİ
GENÇ yaşına rağmen önemli bir tecrübeye sahip olan 1.89 boyundaki stoper, zaman zaman frikiklerde de etkili vuruşlara sahip. Uzun boyuna rağmen yerden iyi olan ve sağlam bir fiziğe sahip olan Kjaer'in teknik direktör Vitor Pereira'nın scout ekibi tarafından da takip edildiği de öğrenildi. Fenerbahçe yaptığı bu takviyenin ardından sağbek mevkine alınacak Şener dışında savunma bölgesine başka bir transfer düşünmüyor.