Başarının sonu yok

Hamzaoğlu, "Başarıların sonu yok. Mutlaka yenilerini başarmalıyız. Bundan sonraki yıllar için düşüncelerimiz ve hayallerimiz var" diye konuştu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2015 Güncelleme 14 Haziran 2015, 00:03
Başarının sonu yok

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yeni sözleşme imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kulüp başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman'ın da hazır bulunduğu törende Hamzaoğlu, 3 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Kendisine duyulan güvenden dolayı sarı-kırmızılı yönetime teşekkür eden Hamza Hamzaoğlu, yeni dönemde daha da çok çalışmaları gerektiğini kaydetti. Hamzaoğlu, "Başarıların sonu yok. Mutlaka yenilerini başarmalıyız. Sezon başından itibaren çok ciddi şekilde önümüzdeki sezonuna hazırlanacağız. Çok takımın ortak olacağı bir şampiyonluk yarışı olacak gelecek sene. Buna da en iyi şekilde hazırlanacağız. Biz neler yapıp da başarılı olduğumuzun farkındayız. Bir başkasının ne düşündüğü beni hiç ilgilendirmiyor" diye konuştu.

BUNDAN SONRAKİ YILLAR İÇİN HAYALLERiMiZ
Galatasaray'la ilk imzayı yine Florya'da imzaladığını hatırlatan Hamzaoğlu, "O gün çok farklı heyecanlar içindeydim. Yıllar sonra tekrar takımıma hizmet verecek olmanın heyecanı vardı. Şükürler olsun bugüne kadar işlerimiz umduğumuz gibi gitti ve sezonu 2 kupayla kapattık. Yönetimimizin bize duyduğu güvenle 3 yıl daha beraber çalışacağız. Bundan sonraki dönem için de düşüncelerimiz ve hayallerimiz var. Çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız."

BÜTÜN YILDIZLAR G.SARAY'DA OYNAMAK İSTİYOR
Transfer hakkında açıklama yapan ancak isim vermekten çekinen Dursun Özbek, Galatasaray'ın yıldızlar topluluğu olduğunu ve dünyadaki bütün yıldızların Galatasaray'a gelmek istediğini söyledi. Özbek sözlerini şöyle sürdürdü; "Hocamızın direktifleri doğrultusunda ilerleyeceğiz. Elimizde listemiz var. Galatasaray zaten bir yıldzılar topluluğu ve dünyadaki bütün yıldızlar Galatasaray'da oynamak istiyor."

ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI HEDEFİMİZ!
Sarı-kırmızılı
takımın Şampiyonlar Ligi hedeflerine değinen başkan Dursun Özbek, "Hocamızın zaten Şampiyonlar Ligi başarısı yönünde bir proje hazırladığını biliyorum. Bize de anlattı. Bu, uzun değil orta vadeli bir süreç. Hamza hocamızla yine Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Projenin sonunda da Şampiyonlar Ligi kupası var. Hocamız uzun vadelidir, burada kalıcıdır. Bu projeyi sonuna kadar götürmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

HAMZAOĞLU MAAŞINI 4'E KATLADI!
Galatasaray, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile imzaladığı 3 yıllık sözleşmenin detaylarını KAP'a bildirdi. Geçen sezon 500 bin dolar alan genç teknik adama sezon başına 2 milyon dolar verecek. Öte yandan Süper Lig'de şampiyonluk için 250 bin dolar, Türkiye Kupası şampiyonluğu için de 125 bin dolar prim ödenecek.