Pereira'nın gözdesi Mitroglou

Transfer çalışmalarına başlayan Vitor Pereira bonservisi Fulham'da olan Kostas Mitroglou'nun ismini yönetime verdi. Fenerbahçe, Yunan forvet için İngiliz kulübüyle takas görüşmelerinde bulunabilir...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2015 Güncelleme 12 Haziran 2015, 01:40
Pereira’nın gözdesi Mitroglou

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira transfer için kolları sıvadı... İstanbul'da Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle bir araya gelen Portekizli hocanın sürpriz bir ismi gündeme getirdiği öğrenildi. Emmanuel Emenike ve Pierre Webo'yu takımda düşünmeyen Pereira'nın Kostas Mitroglou'nun transferini istediği belirlendi.

FERNANDAO'YA ONAY VERDİ
Bonservisi Premier Lig ekibi Fulham'da bulunan Yunan forvet geçtiğimiz sezonu Olympiakos'ta kiralık geçirmiş ve Vitor Pereira ile 5 ay birlikte çalışmıştı. Forvet hattına mutlaka takviye isteyen ve yönetimin anlaşma sağladığı Fernandao'ya onay veren Portekizli teknik adamın Mitroglou'nun alınması talimatını da verdiği öğrenildi. Transfer iddialarına yer veren İngiliz basını çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.

EMENIKE'NİN DEĞERİ DÜŞTÜ
Premier Lig performansıyla hayal kırıklığı yaratan Fulham'ın Mitroglou'nu kadrosunda düşünmediğini belirten gazeteler, Emenike'nin transfer gündeminde yer aldığını öne sürdü. İddialara göre iki kulüp arasında takas görüşmeleri her an başlayabilir. Fakat İngiliz basını, 1 yıl önce 12 milyon Euro fiyat biçilen Emenike'nin kötü geçen sezonun ardından fiyatının 5 milyon Euro'ya kadar düştüğünü de belirtti.

24 MAÇTA 16 GOL ATTI
Bu nedenle Fenerbahçe'nin Mitroglou için Fulham'a Emenike'nin yanı sıra para teklifinde de bulunacağı ifade ediliyor. Yunan yıldız geçen sezon 24 lig maçında 16 gol kaydetti.