Fener'de kritik 48 saat

F.Bahçe yönetimi yeni sportif direktör Terrenao'dan hoca adayları ile yapılan görüşmeler konusunda detaylı bir rapor aldı. Pereira, Spalletti, Di Matteo'nun yıllık maliyetinin "3.5 milyon Euro" olduğu belirlendi. En ekonomik çözüm ise Kocaman

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2015 Güncelleme 09 Haziran 2015, 01:14
Fener’de kritik 48 saat

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Yönetimi teknik direktör konusunda sona geldi... Sarı-Lacivertliler, dün Sportif Direktör Terrenao'dan görüşülen teknik adamlar konusunda bilgi aldı. Guilliana Terrenao görüşülen hocaların özelliklerini ve şartlarını tek tek anlatırken 3 yabancı bir yerli teknik adamın isminin ön plana çıktığı ifade edildi. Portekizli Pereira, İtalyan Spalletti ve Di Matteo, yerli teknik adam olarak da Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin listesindeki isimler. Yabancı teknik adamların yıllık en az 3.5 milyon Euro ücret istediği ve şampiyonluk için de özel prim şartı koştukları belirlendi. Fenerbahçe Yönetimi yapılan görüşmelerin ardından 48 saat içinde teknik adam sorununa bir çözüm bulmayı kararlaştırdı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve kardeşi Ali Yıldırım'a bu konuda tam yetki verilirken, görüşmelerin iki gün içinde sonlandırılacağı ifade edildi.

SPALLETTİ VE Dİ MATTEO GELMEYE HAZIR DURUMDA
İTALYAN Spalletti ve Di Matteo'nun şu an boşta oldukları için parasal konularda anlaşma sağlanması halinde hemen göreve başlayabilecekleri belirtildi. Olympiakos'u şampiyon yapan Pereira ile de bugün bir görüşme daha yapılacağı vurgulandı. Fenerbahçe'nin eski hocası Aykut Kocaman konusunda ise yetki tamamen Ali Yıldırım'da. Eğer yabancı hocalar konusunda her hangi bir olumsuz yaşanması durumunda Ali Yıldırım'ın Aykut Kocaman'ı ikna edeceği iddia edildi.