10 yıl daha buradayım

"Gidiyoruz dediysek hemen gitmiyoruz. 10 yıl daha bu kulüpte olacağım rahat olun. Demokrasiymiş! Gazete ilanları ile demokrasi olmaz"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2015 Güncelleme 31 Mayıs 2015, 01:41
10 yıl daha buradayım

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe' nin seçimli olağan genel kurulunda konuşan Başkan Aziz Yıldırım, A'dan Z'ye birçok mesaj verdi. İşte Aziz Yıldırım'ın ses getirecek açıklamaları: "Gidiyoruz dediysek hemen gitmiyoruz. Daha 10 yıl buradayız. Ancak Ali Koç sen yine de hazırlan.", "Ben öyle bir babanın oğluyum ki beni kimse tehdit edemez. Benim damarımda kan başka akar. Bugüne kadar sabrettim. Fenerbahçe başkanı yaptı, etti demesinler diye. Pazartesi eğer Fenerbahçe başkanıysam herkesten tek tek hesap soracağım. Gazetelerle bana demokrasi olmaz. Bir gün dahi kimseyi tehdit etmedim. Siz kulübün ne olduğunu bilmiyorsunuz."

TRİBÜNLERDE ESRAR DA İÇSİNLER KOKAİNDE
"BUNDAN sonra tribünleri herkese açıyorum. Esrar da içsinler kokain de. Ne yaparlarsa yapsınlar. Yeter artık. Artık kim kimin üstesinden gelirse gelsin. Ulan yürüyüş oluyordu neden iptal ettiler. Bana padişah, diktatör diyorlar. Ben diktatör olsam kulübü açmazdım. Ali Koç bana söz verdi, sözünü yemez. Benden sonra başkan olacak."

ÖMRÜMÜZÜN SONUNA KADAR ÖVÜNECEĞİZ
"FENERBAHÇE'de bir şantiye binası gibi mavi uzun bir alan vardı. Ali Şen oraya helikopterle inerdi. Her yer toz duman olurdu. Ben Fenerbahçe'yi böyle aldım. 17 sene sonra Fenerbahçe burada. Ben ve arkadaşlarım ömrümüzün sonuna kadar bu yaptıklarımızla övüneceğiz. Hiçbirimiz bu yaptıklarından dolayı asla pişman değil."

HAPİSTE BENDEN BİRŞEY İSTEMEDİLER
"BENİM dönemimde G.Saray 9 kez şampiyon olmuş diyorlar. Ben hapisteydim hapisten idare edemedim. Hapiste çok rahattım. Kimse beni üzmemek için birşey istemiyordu. Tribünde kimsenin altına saman koymadım. Yumurta kırdılar üstüne saman koydular. Galatasaray ve Beşiktaş taraftarını oturtmadılar. Ben ise bunların hiçbirini yapmadım."

MİLLİ TAKIM HOCASI KULÜP ÇALIŞTIRMASIN
VOLEYBOLDA Milli Takım sponsorluğunu Vakıfbank'ın yapmasına karşıyız. Çünkü bizim oyuncularımız Milli Takım'da Vakıfbank giyiyor. Ayrıca Milli Takım hocalarının kulüp takımı çalıştırmasını istemiyoruz. Obradovic'i istediler vermedik. Bizim kızlar gidiyor Milli Takım'a. Orada hoca akıllarını çeliyor. Galatasaray'a alıyor. Ayrıca devlet kurumlarının spordan çekilmesini istiyoruz. Bu ülke sporunun iyi gitmesini sağlar."

DOĞRU MU SAMET'TEN SONRA... BAK HULUSİ
F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım kongredeki rakibi Hulusi Belgü'ye sürekli "Bak Hulusi" diye seslendi. Yıldırım, "Bak Hulusi 100 milyon doları getir kong- reye gitmeyeceğim" dedi. Rakibine, "Öyle ben alırım demekle olmuyor. Sen Salı Pazarı'nı nasıl alacaksın" dedi. Aziz Yıldırım Hulusi Belgü'nün 75 bin kişilik stat yapma isteğine, "Yüzme havuzu yapacağım dese takdirle karşılardım. Seyirci ortalaması zaten 25 bin. G.Saray maçlarında 45 bin oluyor. 75 bin kişilik stat kulübe ihanettir. Statlar boş. Projelerin kötü" dedi.

AZiZ YILDIRIM'IN LiSTESi
* Mithat Yenigün
* Mahmut Uslu
* Nihat Özbağ
* Ender Alkaya
* Murat Özaydınlı
* İlhan Ekşioğlu
* Şekip Mosturoğlu
* Ali Yıldırım
* Ömer Temelli
* İsfendiyar Zülfikari
* Önder Fırat
* Erhan Türkoğlu
* Tahir Sarıoğlu
* Ozan Balaban
* Coşkun Bayraktar

HULUSi BELGU'NUN LiSTESi
* Abdullah Lemi Üçyiğit
* Hakan Kodal
* Aksel Butrosoğlu
* Ahmet Öksüz
* Edip Zelluh
* Şaban Erdikler
*Mehmet Işık Eyigüngör
* Ali Rıza Tekin
* Fuat Atalay
* Mustafa Arslan
* Rahmi Eyüboğlu
* Onursal Kocatepe
* Taner Güven
* Kayahan Darcan