Önce tribünde barçalayacak

G.Saray'ın koreografileriyle ünlü taraftar grubu ultrAslan, Beşiktaş derbisinde 4 tribünde aynı anda çok büyük bir organizasyon yapacak. Daha önce sadece Barcelona'nın yaptığı şov için 300 taraftar gece gündüz çalışıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2015 Güncelleme 23 Mayıs 2015, 01:39
Önce tribünde barçalayacak

İÇİNDEKİLER

Yarın Arena'da Beşiktaş karşısında sezonun en önemli sınavını verecek olan Galatasaray maç öncesi taraftarından büyük bir güç alacak... Yaptığı müthiş tribün şovlarıyla Avrupa'da bile ses getiren ultrAslan, Beşiktaş derbisinde Türkiye'de bir ilki başaracak.

MERAKLA BEKLENİYOR
Ünlü taraftar grubu, 4 tribünde aynı anda yapılacak koreografi için 300 kişiyle gece gündüz çalışıyor. Böyle bir gösteriyi daha önce sadece Barcelona'nın yaptığını belirten ultrAslan Başkanı Veysel Giley, " Tüm tribünleri kapsayan bir görsel şov yapacağız. Bunu sadece Barcelona kartonlarla denemişti ve biz daha farklı şekilde gerçekleştireceğiz. Tüm katlarda ayrı ayrı şovlar olacak. Çok farklı bir şey sergileyeceğiz. Hep ilkleri gerçekleştiren bir kulüp olarak, dünya çapında bir ilke imza atacağız. Bütün Galatasaraylılar bunu bir parçası olacak" dedi. Koreografi için kale arkası tribünde kartonlar ve makaralı sistem, diğer tribünlerde ise sadece kartonlar kullanılacak.