Taraftar çıldırdı yönetim istifa

Fenerbahçe-Bursaspor maçında skor 2-0'ken takımın da gole ihtiyacı varken değ-i şiklik için Hasan Ali kenara gelince tirbünden tepki sesleri yküseldi. 1 dakika geçmeden 3. gol gelince Şükrü Saracoğlu tribünlerinden" Yönetim istifa" sesleri yükseldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2015 Güncelleme 22 Mayıs 2015, 00:12
Taraftar çıldırdı yönetim istifa

İÇİNDEKİLER

SÜPER Lig'de şampiyonluk umudu azalan ancek Ziraat Türkiye Kupası'nda dünkü Bursa maç öncezinde finale çok yakın olan Fenerbahçe için son derece kötü bir gece geçti. Bursaspor'a 3-0 yenilerek elenen Sarı-Lacivertli ekibin taraftarı büyük tepki gösterdi. Özellikle skor 2-0 Bursaspor lehineyken ve Fenerbahçe, Kadlec'in atılmasıyla sahada 10 kişiyken değişiklik için Hasan Ali Kaldırım kenara geldi. Böyle bir durumda takımın gole ihtiyacı varken Meireles'in yerine Hasan Ali'nin oyuna girmesi taraftarı çılgına çevirdi ve tribünlerden tepki sesleri lükselmeye başladı. Hemen akabinde Bursaspor'un 3. golü gelince Sarı-Lacivertli taraftarlar iyice galeyana geldi. Tribünlerden "Yönetim istifa" sesleri yükselmeye başladı. Sesler bu defa Şükrü Saracoğlu'ndan yüksek volümle çıktı. Maç sonunda Fenerli futbolcular son derece üzgün bir şekilde sahayı terkettiler.

TARAFTAR FUTBOLU DA TEKNİK KARARLARI DA BEĞENMEDİ
Fenerbahçeli taraftarlar teknik diretktör İsmail Kartal için aleyte ciddi bir tezahürat yapmasalar da tepkiler İsmail Kartal'ı da ilgilendiriyordu. Özellikle Meireles'in yerine Hasan Ali'nin oyuna alınması Fenerli taraftanların hiç de hoşuna gitmedi. Bu durum iyi futbolu beğenmeyen taraftar için bardağı taşıran damla oldu. Ligde şampiyonluk umudunu sürdüren Fenerbahçe, son 2 haftaya son derece moralsiz ve gelecek için de soru işaretleriyle giriyor.