Foto finiş

İsmail Kartal göreve geldiğinden bu yana "Takımı Aziz Yıldırım yapıyor. Her şeye o karar veriyor" iddiaları ortaya atılıyordu. Fakat TAKVİM'in manşeti iddiaların gerçek olduğunu ortaya çıkardı. Kartal'ın karizması fena sallandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2015 Güncelleme 15 Mayıs 2015, 02:35
Foto finiş

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ve Beşiktaş'la kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin lig sonuncusu Erciyes'le Kadıköy'de 1-1 berabere kalması şok etkisi yarattı... Fakat maçta yaşanan bir olay, skorun bile önüne geçti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım maçın 35. dakikasında locadan, yedek kulübesinde bulunan idari menajer Hasan Çetinkaya'yı aradı. Çetinkaya da aldığı talimatları hemen teknik direktör İsmail Kartal'a iletti. Başkan Yıldırım'ın kulübeye yaptığı bu şok müdahaleyi TAKVİM muhabiri Mustafa Nacar saniye saniye görüntüledi. Ortaya çıkan görüntüler, aslında bir süredir ortaya atılan iddiaların kanıtı oldu.

İDDİALARI HER SEFERİNDE YALANLADILAR AMA...
SEZON başında gündeme bomba gibi düşen bir kararla Ersun Yanal'ı gönderip İsmail Kartal'ı takımın başına getiren Başkan Yıldırım'ın hem maç içinde hem de maç dışında sürekli takıma müdahale ettiği öne sürülüyordu. Hatta Yıldırım için "Takımı o yapıyor" bile deniliyordu. Fakat ortaya atılan bu iddialar her seferinde Yıldırım ve İsmail Kartal tarafından hemen yalanlanıyordu. Erciyes maçında ise Yıldırım'ın tele-talimatları net bir şekilde ortaya çıktı.

BU SAATTEN SONRA DEVAM ETMEK İMKANSIZ
Takvim'in manşetten verdiği görüntüler ülke gündemini sarsarken, İsmail Kartal için "Artık yolun sonu" yorumları yapıldı. Futbol otoriteleri, karizması bu kadar sarsılan bir teknik adamla sezon sonunda yola devam edilmesinin artık imkansız olduğu konusunda birleşti. Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım dün resmi siteden bir açıklama yaptı. Telefonla kulübeye taktik vermediğini söyleyen Yıldırım, "Hakem hatalarına karşı kendilerini savunmalarını istedim" dedi.