Durdurun artık bu terörü!

G.Saray Daikin iile F.Bahçe Grundig ile voleybol maçından önce büyük olaylar çıktı. Çocuklar arada kaldı! Görevliler salonu boşalttı... Maç yeniden başladı. Ortaya çıkan manzara skandaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2015 Güncelleme 24 Nisan 2015, 01:09
Durdurun artık bu terörü!

İÇİNDEKİLER

Bayanlar 1. Voleybol Ligi Final Etabı 1. devre maçında Fenerbahçe Grundig ile Galatasaray Daikin'in karşılaşacağı mücadele öncesi maçın oynanacağı Atatürk Voleybol Salonu'nda olaylar çıktı. Saat 19.00'da başlaması gereken maç, 21.40 sıralarında başladı.

MAHKEMEYE VERECEĞİZ
Çıkan olaylar nedeniyle derbinin seyircisiz oynanması yönünde karar verdi. 200 kadar taraftar salonu terk etmek istemedi. Emniyet ve federasyon yetkililerinin olayları G.Saray taraftarının çıkardığı yönünde görüş bildirmesiyle salonda bulunan taraftarlar dışarıya çıkartılmadı. Bunun üzerine karara itiraz eden G.Saray'ın voleyboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ali Yüce, başkan Duygun Yarsuvat'ı aradı. Yarsuvat'ın karar nedeniyle çok tepki gösterdiğini ifade eden Yüce, "Başkanımız 'Karşılaşmaya çıkın ama orada kaydedilen tüm görüntüleri alın' talimatını verdi. Kulüp olarak, bu kararından dolayı federasyonu mahkemeye vereceğiz" dedi. Kalan 200 taraftar, salon dışına çıkartıldı ve maç geç de olsa başladı. Fenerbahçe, Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti.