Aptalca hareketi kınıyorum

Duygun Yarsuvat, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan silahlı saldırıyı yapanlara köpürdü.Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı, "Fenerbahçeli sporcuların başına gelen o aptalca hareketi kınıyorum" ifadensi kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Nisan 2015 Güncelleme 10 Nisan 2015, 00:48
Aptalca hareketi kınıyorum

İÇİNDEKİLER

Duygun Yarsuvat'tan Fenerbahçe'ye destek... Türk Kalp Vakfı tarafından düzenlenen 'iyi kalpli ol' ödül töreninde konuşan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Çaykur Rizespor maçı sonrasında yaşanan silahlı saldırı olayıyla ilgili olarak, "Fenerbahçeli sporcularının başına gelen o aptalca hareketi kınıyorum" ifadesini kullandı. Türk toplumunun dikkatini bu gibi olaylara çekmek için çalışma yapılması gerektiğini kaydeden Yarsuvat, "İnsanlar arasında fark yoktur. Bakın aramızda pek fark yok. (Ali Şen'i göstererek) Biraz da birbirimize benziyoruz. Saçlarımız beyaz, burnumuz aşağı-yukarı aynı. Yani biz biziz işte. Biz insanız. Onun için bu ayrılığa, gayrılığa bir kan davası gütmeye hiç gerek yok. Her şey çok sınırlı ve kısıtlı. Bu yaşadığımız günleri mutlu olarak geçirmemiz lazım. Birbirimize düşman olmamamız lazım. En başta da biz yöneticilere iş düşüyor" diye konuştu.

ESKİ BAŞKAN ÜNAL AYSAL UÇAKTAN PARAŞÜTLE ATLADI

Ödül töreni çıkışı gazetecilerle sohbet eden Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, geçtiğimiz ekim ayında seçim kararı alan eski başkan Ünal Aysal'a gönderme yaptı. Duygun Yarsuvat yaşanan süreçle ilgili olarak, "Büyük bir uçaktaydık. Ünal Aysal uçaktan paraşütle atladı. Biz yolcular uçağı güvenli bir şekilde indirdik. Şimdi yeniden havaalanındayız. Biz ineceğiz başkaları binecek uçağa. Bu böyle devam edip gidecek" ifadesini kullandı.