Kalplerimiz Polonya'da atacak

Denizbank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi dörtlü finali Polonya'da start alacak... İlk gün iki Türk ekibi Vakıfbank ile Eczacıbaşı Vitra 19.00'da karşı karşıya gelecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2015 Güncelleme 04 Nisan 2015, 01:00
Kalplerimiz Polonya’da atacak

İÇİNDEKİLER

Voleybolda DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'i bugün Polonya'nın Szczecin kentindeki Azoty Arena'da başlayacak. İki Türk ekibi VakıfBank ile Eczacıbaşı Vitra'nın yanı sarı ev sahibi Chemik ile İtalya'dan Unendo Yamamay takımları dev kupa için kozlarını paylaşacak.

FİNAL PAZAR 19.00'DA
Dörtlü Final'de bugün TSİ 16.00'da Chemik-Unendo Yamamay, TSİ 19.00'da ise VakıfBank-Eczacıbaşı Vitra maçları oynanacak. İlk gün karşılaşmalarını kaybeden ekipler, yarın TSİ 16.00'da üçüncülük maçına, kazananlar 19.00'da final maçına çıkacak.

ESRA GÜMÜŞ ÇOK İDDİALI
Eczacıbaşı Vitra'nın en önemli yıldızlarından Esra Gümüş, "Vakıfbank çok güçlü bir takım. Ama biz bu kupayı çok istiyoruz" dedi.

HAYDİ BİR KUPA DAHA GELSİN!
DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'i daha önce bu kupayı kaldıran tek ekip olarak VakıfBank yer alıyor. Vakıfbank ve Eczacıbaşı Vitra'dan Türkiye olarak kupa bekliyoruz.