Fener'in çılgın projesi

F.Bahçe transfer harekatına önce forvetten başlayacak. Adaylar arasında M.United'lı Van Persie ilk sırada yer alıyor. Bu futbolcu olmadığı takdirde Manchester City'den Dzeko ya da Schalke'den Huntelaar gündeme gelecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2015 Güncelleme 31 Mart 2015, 03:39
Fener’in çılgın projesi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe bir yandan şampiyonluk için büyük bir uğraş verirken diğer taraftan transfer için şimdiden kolları sıvadı. Başkan Aziz Yıldırım'ın yöneticilerle yaptığı görüşmede işe çok ünlü bir forveti almakla başlayacağı ortaya çıktı. Sarı-Lacivertli kulübün başkanının İngil- tere'nin Manches- ter United takımında forma giyen van Persie'yi çok istediği ve bunun için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu ortaya çıktı. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun ceza sahasında son vuruşlarda çok etkili olması nedeniyle Aziz Yıldırım'ın ilk favorisi olduğu öğrenildi. Bu oyuncu için para musluklarını sonuna kadar açmaya kararlı olan Başkan Aziz Yıldırım'ın her türlü olasığı düşünerek iki isim üzerinde daha durduğu iddia edildi. Fenerbahçe'nin Van Persie'yi bitiremediği takdirde Manchester City'den Dzeko ya da Alman kulüplerinden Schalke'de forma giyen Huntelaar üzerinde durduğu belirtildi. Ancak Dzeko ve Huntelaar'ın ancak Van Persie'nin transferinde pürüz çıkması durumunda gündeme gelmesi bekleniyor.

MANU'YA RESMİ TEKLİF SUNMAYA HAZIRLANIYOR

Fenerbahçe Yönetimi'nin Van Persie için şimdilik nabız yokladığı ve kısa süre içinde Manchester United'a resmi teklif sunmaya hazırlandığı saptandı. Sarı-Lacivertli yönetimin bu transferin ardından diğer mevkilere de birkaç flaş transfer yapmayı planladığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin gelecek sezon Avrupa'da yer alacağını düşünen Başkan Yıldırım'ın burada söz sahibi olmak için flaş isimlerle ilgilendiği de ortaya çıktı.