Pazar günü görüşürüz

Ligin ilk yarısında Arena'da G.Saray'ın Fener'i yendiği maçta 2 füze gönderen Sneijder, "Dünyanın her yerinde derbi oynadım. Alışığım. Kadıköy beni korkutmuyor. Volkan'a 2 gol atmıştım. Onunla yine görüşeceğiz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2015 Güncelleme 05 Mart 2015, 02:11
Pazar günü görüşürüz

İÇİNDEKİLER

Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'ın en önemli gol silahı olan yıldız futbolcusu çok iddialı açıklamalarda bulundu. Türk Telekom Arena'da son oynanan Fenerbahçe maçında birbirinden şık atığı iki gol ile maçı kazanan Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldız futbolcu ilk kez Kadıköy'e çıkacak olmasını kendisini korkutmadığını söyledi. Kadıköy'deki Fenerbahçe derbileri hakkında çok şey duyduğunu belirten Sneijder, "Oradaki derbiler için ne kadar büyük çekişme olduğunu hep anlatıyorlardı. Fatih Terim zamanında canlı canlı Kadıköy tribünlerinde derbiyi izlemiştim. Fenerbahçe taraftarları beni korkutmuyor. Hiç bir taraftar gerginlikten korkmuyorum anlatılar beni korkutmuyor. Herkes takımını destekliyor sonuçta. Taraftarlar oraya takımlarını desteklemeye geliyorlar. Biz kulağımızı takıyıp işimizi yapacağız" ifadelerini kullandı.

KAZANMAK İÇİN KADIKÖY'E GİDİYORUZ. KORKMUYORUZ
Wesley Sneijder'e Fenerbahçe'nin mili kalecisi Volkan'ın cezasını bu maçla birlikte sona erdiğinin hatırlatılması üzerine, "Ben Volkan'a Arena'da iki gol atmıştım. Pazar günü yine görüşeceğiz onunla. Şunu söylemek istiyorum ve herkes bilsin. Biz kazanmak için Fenerbahçe karşısına çıkacağız" diyerek Volkan'a mesaj yolladı. Hollandalı yıldız futbolcu dünyada bir çok statta deli ve çılgın atmosferler altında önemli maçlar oynadığına da ifade etti.

SAVAŞ ÇORLU