Topla takımı İsmail

Akhisar yenilgisi sonrası soyunma odasına inen Aziz Yıldırım, takıma "Kaldırın başınızı" dedi. Kartal'a da"İsmail takımı bir an önce topla" talimatı verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2015 Güncelleme 25 Şubat 2015, 00:39
Topla takımı İsmail

İÇİNDEKİLER

Akhisar Belediyespor mağlubiyeti sonrası Fenerbahçe soyunma odası cenaze evi gibiydi... Karşılaşmayı yönetim locasında izleyen Aziz Yıldırım maç sonrası soyunma odasına inerek büyük üzüntü yaşayan teknik heyet ve futbolcuları teselli etti. Yıldırım, soyunma odasında yaptığı konuşmada, "Başınızı kaldırın, moralinizi bozmayın. Bu akşam şanssızdık, sayısız gol pozisyonu harcadınız. Ama benim sizlere güvenim her zaman tam. Başkan olarak sizlere güveniyor ve inanıyorum. Liderliği yeniden alacağız ve bu takım geçen sene olduğu gibi şampiyon olacak. Sizler kalitenizi sahaya yansıttığınız sürece şampiyonluk hedefinden kimse bizi saptıramaz" ifadelerini kullandı. İsmail Kartal'a da talimat veren Yıldırım "Hoca takımı bir an önce toparla. Çok gol pozisyonuna giriyoruz. Ama bir dağınıklık bir telaş bir kargaşa var. Buna son ver" dedi. Takım kaptanı Volkan Demirel de büyük üzüntü yaşayan takım arkadaşlarını teselli etti. Mert Günok'un yanına giden Volkan Demirel, "Gollerde hatan yoktu" diyerek genç kaleciye moral verdi.

ARTIK PUAN KAYBETME GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ YOK
Teknik direktör İsmail Kartal da kaçan gol pozisyonlarına dikkat çekti ve "Net pozisyonlar bulduk, ama gol atmayı başaramadık. Hem Trabzonspor hem Akhisar Belediyespor maçında sayısız gol pozisyonlara girdik, bu iki maçta 5 puan kaybettik. Tek eksiğimiz goldü, bu kadar gol kaçırma lüksümüz yok" dedi. Konuşmaların ardından takımda kenetlenme olduğu, futbolcuların kendi aralarında şampiyonluk sözünü verdikleri öğrenildi.