Ellerim bomboş

Sneijder, Drogba gibi dünyaca ünlü yıldızları ara transferde kadrosuna katan Aslan, parasızlıktan 6 sene sonra devre arası transferi pas geçti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2015 Güncelleme 04 Şubat 2015, 00:00
Ellerim bomboş

İÇİNDEKİLER

En son 2009'daki ara transfer dönemini boş geçen Sarı-kırmızılı takım, Ünal Aysal başkanlığında alınan çileklerle taraftarın iştahını kabartmıştı. Kasası boşalan Aslan 6 sene sonra ara transferde sessiz kaldı. 2012- 2013 sezonunun ara transfer döneminde Wesley Sneijder ve Drogba gibi 'çilek' transferleriyle dünya çapında sükse yapan Galatasaray'da sular artık geriye akıyor! İki yıldızın takıma katıldığı ilk sene Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan, bir sonraki sezon ise Real Madrid ve Juventuslu gruptan çıkmayı başaran G.Saray, Mancini döneminde yapılan devre arası transferlerinden sonra maddi olarak belini doğrultamadı.

9 OYUNCUNUN 7'Sİ GÖNDERiLDİ
2014'te
devre arası kadroya katılan 9 oyuncudan sadece ikisi (Telles ve Koray) takımda kaldı. Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yönetim Financial Fair Play'e takılmamak adına kemer sıkma politikası uyguluyor. Ara transferde santrfor ve stoperdeki eksiklere rağmen takviye yapmayan Sarı-Kırmızılılar, 4 oyuncuyla yollarını ayırdı. Aslan bu sayede 2.4 milyon Euro tasarruf sağladı ve 1 milyon Euro ek gelir elde etti.

ONTIVERO HONVED'E KİRALANDI

Mancini
döneminde büyük umutlarla transfer edilen Lucas Ontivero, Macaristan takımlarından Honved'e kiralandı.