Savaş başlıyor

Kulübü korumaya çalışıyorum. Havuzu bozmasınlar ama hakkımı da versinler. Devlet mi, federasyon mu, kim verirse versin! Fenerbahçe'nin hakkını almak için her türlü hukuki savaşı başlatıyorum. Böyle bir sistem olmaz. Artık bazı şeyler değişecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2015 Güncelleme 25 Ocak 2015, 01:33
Savaş başlıyor

İÇİNDEKİLER

Yıldırım savaş ilanı verdi!.. Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım havuz sistemi ile ilgili çok sert mesajlar verdi. İşte Yıldırım'ın sözleri: "Havuzu bozmasınlar ama benim hakkımı versinler. Devlet mi verir federasyon mu verir, kim verirse versin. Vermezse bu savaş başlıyor, herkes bilsin. Fenerbahçe'nin hakkını almak için her türlü hukuki mücadeleyi başlatıyorum. Beni ya serbest bırakacaksınız, benim yayın haklarım veya diğer gelirlerim, bütün şeylerde haklarımı kullanmakta serbest kalacağım. Kullandıktan sonra da devlet neyi istiyorsa, kanunlar ne yazıyorsa yerine getireceğim ama bir taraftan beni tutacaksınız, bana hiçbir şey yaptırmayacaksınız, öbür taraftan da 'gel vergiyi öde şunu yap bunu yap' filan... Böyle bir sistem olmaz."

GEREKİRSE ANAYASA MAHKEMESİ'NE BİLE GİDERİZ
"Bunun için biz mahkemelere gidiyoruz. Arkadaşlarımız çalışmalar yapıyor. Gerekirse Anayasa Mahkemesi, gerekirse yurtdışı. Her yere gideceğiz bilginiz olsun. Yatırımlarımızın hepsini, her şeyi Fenerbahçe'nin gücüyle yaptık. Bu büyük güç bana ve arkadaşlarıma inandığı için destek verdi ve bunun altından kalktık. Yeni gelecek insanlar bunu yapamayabilirler. O zaman Fenerbahçe bankalardan para alarak borcunu borçla katlayacaktır. Onun için hakkımızı bize devlet verecek."

2011'DE GELİRİMİZ YÜZDE 13'TÜ, ŞİMDİ YÜZDE 11
Bir de madalyonun öbür tarafı var. Madalyonun öbür tarafı, benim haklarım, benim kazanmam gerekenler. 2013 yılında 91 milyon 500 bin lira biz vergi ödemişiz. 2014 yılında ise 91 milyon 158 bin lira. Bu sene yayın haklarında gelirlerimiz yüzde 11. Halbuki biz 2005'te, 2007'de bu zamanlarda ve 2011'de yüzde 13 alıyormuşuz. Diyorum ki, istiyorsanız havuz devam etsin, ama biz hakkımızı alalım."

AZİZ YILDIRIM: DEVLETİ ELE GEÇİRECEKLERDİ
Hedef 1 Milyon Üye projesi kapsamında, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen tanıtım gecesine katılan Aziz Yıldırım çok önemli açıklamalar yaptı. Yıldırım, "Türkiye bir karanlığa doğru gidiyordu. Bu karanlık da devletin rejimiyle oynamak üzere kurumlar içerisindeki kavgalardı. Bugün Türkiye çok büyük bir badire atlatmıştır, Çünkü devleti ele geçirmek istediler" diye konuştu. Başkan Yıldırım, "1 milyon üye son kale. Fenerbahçe'nin, Cumhuriyet yaşadığı sürece yaşaması için tamamen kendi sevdalılarına dönük bir operasyondur" dedi.