Liderlik ruhunda var

Fenerbahçe ligin dişli ekibi Kasımpaşa'yı Kuyt (2) ve Caner'in golleriyle devirdi. Üç asından yoksun olmasına rağmen 6'da 6 yapıp ezeli rakiplerine gözdağı verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2015 Güncelleme 25 Ocak 2015, 00:00
Liderlik ruhunda var

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ligin 2. yarısına 3 puanla başladı. Sarı-Lacivertli takım ligin dişli ekiplerinden Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 mağlup ederek ligde arka arkaya 6. galibiyetini aldı ve liderliğini sürdürmeyi başardı. Maçın 5. dakikasında Diego'nun gelişine yaptığı vuruşta kaleci Isaksson topun sağına uzanarak topu kornere gönderdi. 7'de bu kez Diego'nun kullandığı korner atışında Kuyt topu Egemen Korkmaz'a indirdi. Egemen'in kafa vuruşunda topu Isaksson kontrol etti. Fenerbahçe, Kasımpaşa önünde beklediği gole 15. dakikada kavuştu. Emenike'nin pasında Diego topu Kuyt'a çıkardı. Hollandalı futbolcu yaptığı vuruşla Fenerbahçe'yi deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 36'da soldan ceza sahasına çalımlarla giren Scarione'nin uzak köşeye yaptığı vuruşta top auta gitti. Karşılaşmanın ilk devresini Sarı-Lacivertli ekip Kasımpaşa önünde1-0 önde bitirdi.

KUYT BİR KEZ DAHA SAHNEDE
Maçın 50. dakikasında Alpaslan'ın vuruşunda top dışarı gitti. 53'te Kasımpaşa önemli bir fırsattan yararlanamadı. Sağ çaprazda topla buluşan Castro'nun vuruşunda kaleci Volkan topu çok şık çıkardı. 62'de Kasımpaşa atağında Viudez'in ortasında Adem topu kafayla indirdi. Castro'nun altı pas üzerinden çok önemli bir pozisyonu kaçırarak Kasımpaşa tribünlerine saç baş yoldurdu. 69'da Gökhan'ın pasında Kuyt düzgün bir vuruşla Fenerbahçe'yi 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra ß oyunda üstünlüğünü sürdürerek maçın kontrolünü hiç bırakmadı. Sarı-Lacivertliler 90+5'te bu kez Caner'in golüyle skoru 3-0 yaparak maçı 3-0 galip bitirdi.