Altın portakal

Kasımpaşa'yı deviren Fenerbahçe rakibine ilk iç saha mağlubiyetini tattırdı. 2 go l atan Dirk Kuyt gecenin yıldızı olurken, Kanarya, 4. yıldız için dev bir adım attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2015 Güncelleme 25 Ocak 2015, 00:00
Altın portakal

İÇİNDEKİLER

SÜPER Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelen Fenerbahçe, rakibini 3-0 mağlup ederek haftayı liderlik koltuğunda tamamladı. Sarı-Lacivertli ekip aldığı galibiyet kadar ortaya koyduğu futbolla da göz doldurdu ve devre arasını iyi geçerdiğini ortaya koydu. Üst üste 6. galibiyetini alan Fenerbahçe, 11. haftada sahasında 2-2 berabere kaldığı Eskişehirspor maçının ardından sırasıyla Balıkesir'i 1-0, Sivasspor'u 4-1, Kayseri Erciyes'i 1-0, Mersin İdmanyurdu'nu 1-0, Başakşehir'i de 2-0 mağlup etmişti. Fenerbahçe dün gece aldığı galibiyetle kasımpaşa ilk kez iç saha yenilgisini de tattırmış oldu. Kasımpaşa daha önce evinde oynadığı 8 maçın 5'ini kazanmış 3'ünde berabere kalmıştı. Fenerbahçe'de dün gecenin en önemli ismi hiç şüphesiz 2 golün sahibi olan Dirk Kuyt'tı.

KUYT: RAKİPLERİMİZLE PUAN FARKINI AÇMAK İSTİYORUZ
İlk yarıda Diego Ribas'ın, 2. yarıda da Gökhan Gönül'ün harika asistlerini gole çeviren Dirk Kuyt, attığı goller dışında sağ kanattaki çalışkanlığı ve savunmasına yaptığı müthiş yardımlarla dikkat çekti. Önemli bir galibiyete imza attıklarının altını çizen Hollandalı futbolcu, "Çok önemli bir galibiyete imza attık. Kasımpaşa bu ligin en iyi hücum takımlarnıdan birisi. Ama biz takım halinde iyi mücade ettik. Sarece mücadele değil, iyi futbol oynadığımızı da düşünüyorum. Golleri benim atmış olmam önemli değil. Maçlarımızı kazanıp puan farkını arttırmak istiyoruz" dedi.