Yıldırım tehdit!

Aziz Yıldırım'ın Emenike'nin menajerini çağırıp, "Ya kendisine çeki düzen verir ya da takım bulup göndeririz. Böyle gitmez" dediği öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ocak 2015 Güncelleme 22 Ocak 2015, 01:57
Yıldırım tehdit!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Emenike krizi bitmek bilmiyor... Emenike'nin isteksiz ve kötü futbolu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sabrını taşırdı. Süper Lig'in ilk yarısında sadece 2 golü bulunan Emenike'nin Altınordu maçındaki kötü futbolu Aziz Yıldırım'ı adeta çılgına çevirdi. Başkan Yıldırım'ın dün Emenike'nin menajerini çağırıp Emenike'yi sert bir dille uyardığı öğrenildi. Yıldırım'ın Emenike'ye iletmesi için menajerine "Emenike artık sabrımı taşırıyor. Hoca ona şans verdikçe o geri tepiyor. Onun işi futbol oynamak ve gol atmak. Altınordu maçındaki isteksiz ve mücadeleden uzak futbolu beni rahatsız ediyor. Ya kendisine çeki düzen versin çıkıp futbolunu oynasın ya da biz kendisine bir kulüp bulup göndeririz. Böyle gitmez" dediği öğrenildi.

İLK YARIDA 13 MAÇTA SADECE 2 GOL KAYDETTİ!
2013-2014 sezonunda 28 maçta 12 gol atan Emmanuel Emenike bu sezon bu performansının çok uzağında kaldı. Ligin ilk yarısında 13 maçta forma giyen Nijeryalı golü sadece 2 gol kaydedebildi. Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro değer biçtiği Emenike'yi 9-10 milyon Euro'ya kadar elden çıkarabilceği ifade ediliyor. Ancak Emenike'nin bu kötü futbolu Emenike'nin değerinin düşmesindeki en büyük etken.